Zagłosowały i poszły sobie

A do 15 jeszcze dużo się może zmienić....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Rustie musi wygrać, Babcia jest prawdziwym kocim aniołem jej poświęcenie kotkom nie ma granic, kiedy patrzę na inne kobiety w jej wieku słuchające pewnego radia lub spędzające dni na użalaniu sie nad sobą w przychodniach to Ona jest rewelacyjna. Zawsze uśmiechnięta, pogodna choć często zmęczona ale nigdy się nie uskarża. Wiem co mówię, jestem sąsiadką Babci i często ją odwiedzam. Jej miłość do kotów jest bezgraniczna a jej poświęcenie chorym i biednym futerkom to jest mistrzostwo świata. Gdyby wszystkie starsze panie były takie jak Babcia Rustie świat byłby PIĘKNY![]()
![]()
Głosujmy na Rustie i Babcię, im się to poprostu należy za to co robią.
Rustie pisze:Funia (kota, lat 19)- i nastąpił cudSzmery w sercu zanikły! EKG w normie,
Rustie pisze:A to Enia:![]()
Eniaczka właściciele zostawili w pustym mieszkaniu, a sami się przeprowadzili. Po tygodniu odbili ją sąsiedzi. Jest ogromną kocicą, mieszanką MCO. Miała być po sterylce, ale właśnie dostała rui, więc najpierw "naprawimy". Casting na opiekuna w każdym razie już otwarty
Jest super przymilna, lubi koty i psy. Kocha czesanie i jedzenie.
Rustie pisze:Czester
ur. 2008, wrażliwy kocurek o pięknych mądrych oczach
najpierw babcia zobaczyła ogłoszenie o zgubionym kocie, nie doczytała tekstu zapamiętała tylko łaciatego kota na czarno-białym zdjęciu; potem zobaczyła Czesterka jak wyjada bezdomniakom z misek; nie powinna go brać, miałyśmy już wtedy za dużo kotów, ale przecież właściciele go szukają, to od razu go im odda; okazało się że to czarno-białe zdjęcie przedstawiało biało-rudego kota; zguba ciągle poszukiwana, ale przy okazji uratowała życie Czesterowi - miał koszmarne zapalenie oskrzeli, umarłby na podwórku
ciągle w leczeniu
Rustie pisze:Diagnoza wetki: nieuleczalne panikarstwoNie ma dla mnie nadziei.
A Saffron i reszta jak najbardziej okMoże z wyjątkiem tego, że się starzeją...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 659 gości