Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:On poświęca dużo czasu...
Marzenia11 pisze:ale oczywiście może mogłoby się udać. Pani jeszcze nie znam, więc zobaczymy. Jednak proponuję nie zaczynać rozmowy od sterylek, najpierw trzeba zdobyć jej zaufanie, nawiązać kontakt itp, pokazać, ze faktycznie chcemy pomóc kotom itp.
Napisałam emaila do weta, czekam na odpowiedź.
annskr pisze:Nie chciłabym byście potraktowaly moje gadanie jako marudzenie, piszę z perspektywy kilku tego typu doświadczeń - bez sterylek i kastracji cala akcja nie przyniesie rezultatu w postaci ogranicznia ilości kotów, nie nadążycie z adopcjami kolejnych maluszków.
annskr pisze:Prowera może spowodować duże problemy przy porodzie, dlatego jeśli zauważycie ciążę, trzeba kotkę wysterylizować aborcyjnie - nie jestem lekarze, to wiem z kilku lat kociej praktyki.
annskr pisze:I już się wyłączam, więcej dobych rad nie mam - tylko kciuki do trzymania![]()
![]()
![]()
_kathrin pisze:A gdzie dokładnie mieszka ta pani? Mieszkam niedaleko, może mogłabym Wam jakoś pomóc?
OKI pisze:Marzenia11 pisze:On poświęca dużo czasu...
Ale pewnie na razie jest z tym sam...
Marzenia11 pisze:_kathrin pisze:A gdzie dokładnie mieszka ta pani? Mieszkam niedaleko, może mogłabym Wam jakoś pomóc?
Tego nie wiem, ale się dowiem. miałabyś czas w najbliższy weekend?
_kathrin pisze:Marzenia11 pisze:_kathrin pisze:A gdzie dokładnie mieszka ta pani? Mieszkam niedaleko, może mogłabym Wam jakoś pomóc?
Tego nie wiem, ale się dowiem. miałabyś czas w najbliższy weekend?
Miałabym, chciałabyś się tam ze mną wybrać?
Tylko muszę wiedzieć wcześniej kiedy, coby sobie plan na weekend ustalić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 184 gości