graszka_gn pisze:Banerek poprawiony zgodnie z prośbą - "sam się wszędzie podmienił"
Przytulam kotecki i dużo głasków ślę
DZIĘKUJEMY
Dzisiaj byłam u weta z Tequilą wieczorem lub jutro rano wyniki badań krwi ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
graszka_gn pisze:Banerek poprawiony zgodnie z prośbą - "sam się wszędzie podmienił"
Przytulam kotecki i dużo głasków ślę
Afatima pisze:Kciuków masa jest. Musi być dobrze.
Afatima pisze:Wiadomo coś?
Afatima pisze:Kciuków masa jest. Musi być dobrze.
Afatima pisze:Co się dzieje?
Etiopia pisze:Wet zasugerował FIP. Mi to na FIP nie wygląda ale jestem mega zestresowana...
mahob pisze:Etiopia pisze:Wet zasugerował FIP. Mi to na FIP nie wygląda ale jestem mega zestresowana...
Ja się na Fipie nie znam - ale jedno co mogę powiedzieć, to że za mało jeszcze wiadomo...
Czytałam to co napisałaś w wątku AFN-owskim - te badania przecież nie wystarczą, żeby zdiagnozować fip-a. Weci mają taką tendencję - jak się coś dzieje a nie wiadomo za bardzo co - to fip.
Trzymaj sie Etiopia - może nie będzie tak źle. Zaciskam mocno kciuki![]()
![]()
Etiopia pisze:mahob pisze:Etiopia pisze:Wet zasugerował FIP. Mi to na FIP nie wygląda ale jestem mega zestresowana...
Ja się na Fipie nie znam - ale jedno co mogę powiedzieć, to że za mało jeszcze wiadomo...
Czytałam to co napisałaś w wątku AFN-owskim - te badania przecież nie wystarczą, żeby zdiagnozować fip-a. Weci mają taką tendencję - jak się coś dzieje a nie wiadomo za bardzo co - to fip.
Trzymaj sie Etiopia - może nie będzie tak źle. Zaciskam mocno kciuki![]()
![]()
W poniedziałek jedziemy do kliniki rozszerzyć diagnostykę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości