Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:burasia 205 to właśnie chyba Siostrzyczkafajna jest
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:burasia 205 to właśnie chyba Siostrzyczkafajna jest
nenene, 205 to Drobinkaa Siostrzyczka to ta druga, z dziurą na karku
jest bardziej płochliwa od Drobinki.
magicmada pisze:Jeszcze tutaj wkleję prośbę:
Ania CC wyciągnie jutro małą buraskę ze schroniska. Kotka ma jechać do Czterech Łap, na Cieszkowskiego, czy ktoś pomógłby z transportem?
Anetka nie może jutro, a nie wiem czy Kicia mogłaby zostać do piątku u CC, myślę, że mneij stresujący byłby przyjazd szybki do lecznicy docelowej.
Czy ktoś mógłby pomóc z transportem?
andorka pisze:magicmada pisze:Jeszcze tutaj wkleję prośbę:
Ania CC wyciągnie jutro małą buraskę ze schroniska. Kotka ma jechać do Czterech Łap, na Cieszkowskiego, czy ktoś pomógłby z transportem?
Anetka nie może jutro, a nie wiem czy Kicia mogłaby zostać do piątku u CC, myślę, że mneij stresujący byłby przyjazd szybki do lecznicy docelowej.
Ja ją moge zabrać od Ani, odbieram jutro 2 koty po zabiegach i wioze na Pabianicką. Do 4 łap mi po drodze - bo dobrze kojarzę, że to lecznica koło Mokkuni? Jechałabym w ok. 15,00
Tylko poproszę wytyczne co mam mówić wręczając kota żeby go przyjęli
jolabuk5 pisze:2 koty po zabiegu - no, to jednak dostałaś te koty na sterylkę!![]()
![]()
![]()
andorka pisze:magicmada pisze:Jeszcze tutaj wkleję prośbę:
Ja ją moge zabrać od Ani, odbieram jutro 2 koty po zabiegach i wioze na Pabianicką. Do 4 łap mi po drodze - bo dobrze kojarzę, że to lecznica koło Mokkuni? Jechałabym w ok. 15,00
Tylko poproszę wytyczne co mam mówić wręczając kota żeby go przyjęli
mokkunia pisze:Tak Andorko, to lecznica koło mnie, po drugiej stronie ulicyAle to Ciołkowskiego jest, nie Cieszkowskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 44 gości