Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 10, 2010 9:16 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

kosma_shiva pisze:Hello Krosno :)

W jakiej części miasta pomieszkuje Pipi?

Kiedy miałaby jechać do Krakowa?

Ciekawa jestem, czy ktoś odpowie na ogłoszenie na krosno24.pl

Pipi pomieszkuje w Krośnie, w okolicach ul. Wojska Polskiego (po drugiej stronie kwadraciaka - dla wtajemniczonych) a przynajmniej tu sie stołuje :catmilk:
Z Krakowem to jeszcze nie wiadomo, może jakieś zgłoszenia inne będę, to sie wybierze najjjjjjlepszy domek na świecie :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 10, 2010 9:23 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

No to teraz Dzień Dobry wszystkim odwiedzającym !
Rano, jak wychodziłam do pracy, niosąc w garści transporterek, który posłuży Pipi do podróży, zobaczyłam, że na okienku piwnicznym Pipi podjada na śniadanko to, co ze wczorajszej kolacji zostało. Z ciężkim sercem obeszłam blok dokoła, żeby mnie nie widziała. bo z rana nie mam czasu przesiadywać z nią w samochodzie.
Dzisiaj wielki dzień - Pipi o 16,00 wyjeżdża do Wani_71. Musze ja dowieźć, bo Wani transport zasypany :) W moim samochodzie jest tylko jedna dobra rzecz - KIEROWCA :mrgreen:
Mam nadzieję, że Pipi będzie dziś na mnie czekać po pracy , trzymać :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 9:27 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Nie rozumiem ludzi z bloku, którzy mając w pobliżu jednego poczciwego kota nie potrafią się z nim podzielić śniadaniem. To tak niewiele. Dobrze, że Pipi dzisiaj stamtąd znika. Ciekawa jestem, czy ktoś zauważy, że jej nie ma. Trzymam kciuki a wy trzymajcie za mnie. Dzisiaj o 17 planach złapanie 3 burych kotek do sterylki. Oby się udało bo marzę o wolnym weekendzie :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lut 10, 2010 9:29 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Akima pisze:Nie rozumiem ludzi z bloku, którzy mając w pobliżu jednego poczciwego kota nie potrafią się z nim podzielić śniadaniem. To tak niewiele. Dobrze, że Pipi dzisiaj stamtąd znika. Ciekawa jestem, czy ktoś zauważy, że jej nie ma. Trzymam kciuki a wy trzymajcie za mnie. Dzisiaj o 17 planach złapanie 3 burych kotek do sterylki. Oby się udało bo marzę o wolnym weekendzie :-)

Zauważą jej zniknięcie niektórzy, ci co ją podkarmiali, tace tez są !

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 9:30 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 10, 2010 9:34 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

jasdor pisze:Zauważą jej zniknięcie niektórzy, ci co ją podkarmiali, tace tez są !

U mnie takich nie ma. Jakbym przestała dokarmiać swoje piwniczniaki to by pewnie z głodu umarły albo rozjechane na drodze w poszukiwaniu jedzenia :-( w takim razie ludzie z Krosna wieksze serca mają niż u nas. Moja mam z okolic jest to wiem :wink:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lut 10, 2010 9:49 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Akima pisze:
jasdor pisze:Zauważą jej zniknięcie niektórzy, ci co ją podkarmiali, tace tez są !

U mnie takich nie ma. Jakbym przestała dokarmiać swoje piwniczniaki to by pewnie z głodu umarły albo rozjechane na drodze w poszukiwaniu jedzenia :-( w takim razie ludzie z Krosna wieksze serca mają niż u nas. Moja mam z okolic jest to wiem :wink:

Na naszym osiedlu ludziska dbają o okoliczne kociaki :D Ale nie brakuje i takich. co je przeganiają, tylko z lokum krucho a jedzonko - to przy każdym bloku jakieś miseczki stoją :) pełne

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 9:52 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Akima, w moim bloku jest podobnie :( Tylko jeszcze jedna kobieta dokarmia bezdomniaczki.
W sąsiednich blokach jest po kilka osób, ale generalnie administracja to tępe, głupie osły, które tylko okienka w piwnicach potrafią kratować i budki niszczyć :twisted: :roll:

Erin

Post » Śro lut 10, 2010 12:59 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Pipi - kochana - do góry :ok:

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 13:10 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Wielki dzień 8)
Trzymam kciuki za Pipi, najlepszy dla niej domek i udane łapanki!!! :ok: Ostatni dzień na mrozie!!! :D
Czy informacje o kicie będą się czasem pojawiały?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro lut 10, 2010 13:14 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Ja pewnie napiszę, że tęsknię za nią i że mi jej brakuje, jak podjeżdżam do domu.
Może Wania coś naskrobie, jak będzie miała czas, bo sama jest zajęta bardzo (koty zbiera po śmietnikach :mrgreen: )

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 13:30 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Nie wiem, jak u Was, ale tu piękna pogoda, świeci słoneczko, ciepło, śniegi topnieją :)
To chyba dla Pipi, nawet pogoda sprzyjająca podróżom. :ok:

jasdor

Post » Śro lut 10, 2010 13:51 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

:ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro lut 10, 2010 14:06 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

:ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Śro lut 10, 2010 14:12 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

ojej jakie wieści trzymam kciuki i to mocno.... :ok: :ok: :ok: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]