iza71koty pisze:Witam Serdecznie Dziewczyny. Nie bedę dzis duzo czasu Wam zajmowac, bo zmęczona jestem całym dniem. Napisze wiec w skrocie. Czarna Biedroneczka pojawiła sie dzisiaj normalnie przy posilku.Mam nadzieję że tak juz pozostanie. Nie bylo Stelci ani Lusi. Na Teczy nie pokazała sie dzisiaj Lisiczka ale była Frania i Juniorek czeka juz codziennie normalnie. Dzis tez nie widziałam Celinki Bis. Dominik czeka na mnie codzień po stronie Tęczy czyli tak jak chciałam. Juz sie chyba przyzwyczaił. Kociaki będa miały teraz na Teczy troszke wiecej spokoju bo Panowie Pracownicy podpisali nowy kontrakt i beda robić co innego. Na miejscu prawdopodobnie zostanie tylko dwoch Pracownikow, którzy będa zwozić deski do mielenia i gruz z altanek.
Dzisiaj przyszła paczka od Oli.Ola przysłała wyprawke dla Tuptusia. 15 puszeczek gourmet gold.
To prezent od Melanii, kici Oli, która jada tylko takie smakolyki.Piękne Piekne dzieki Olu.
Tuptuś zjadł dzisiaj puszeczkę z tuńczykiem i wołowinka. Było pysznie, bo mocno sie oblizywał i bardzo mu smakowało. Nie ma wielkiego problemu z jedzonkiem, ale widać ze sprawia mu to trochę bólu.Je dość ostroznie. Wodę pije tak jak trzeba.Inne sprawy też w miare spokojnie. Zobaczymy dalej. Dzis dosć duzo śpi.Mam nadzieję ze nabierze ciałka i sił.
Równierz dzisiaj przyszła paka od Iwetki a w niej cieplutkie mięciutkie polarki. Cały wór. Piekne Serdeczne Dzieki Iwonko![]()
Za kilka minut wstawie Rozliczenie wpływów na Konto Tuptusiowe. Pieknie Dziekujemy Wszystkim za Wsparcie i Pomoc.Rozliczenie z Viva nastąpi po zakonczeniu Aukcjii na Allegro. Taką dostałam odpowiedz mailowa. Pozdrawiam wszystkich Bardzo Serdecznie.
Cieszę sie, że wszystko już doszło