moś pisze:Bry
Oj, Mosiu, mało co, ominęłabym Cię.. A co tak enigmatycznie?

Bry bry.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kropkaXL pisze:Lafi jest cudna!!!!!-szylkrecie maja w sobie jakąs magię,te ich zaskakujące zestawienia kolorów są niepowtarzalne!
Bozenko-i Klarcia i pozostała 4-ka w domu,oraz oba buranie w pralni-wymiziane,a ja cała w kłakach-zaraz łapię za furminator i nie ma to tamto!-wyczesujemy!
Oj z Klarcią i Antoską bedą problemy!
A ten obrazek to tak gwoli pocieszenia!-nie smuć się już!-to prawda,co na nim jest napisane!
Lepiej miec mało dobrego,niż dużo byle czego!
Kasieńko, dzięki.![]()
A, widzę, że Klarcia nie lubi czesania.Pochwal się, jak ukończysz czesadełko! I oczywiście mizianki dla Klarci niezmiennie!
Szylkrecie są wyjątkowe, to prawda.
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Lafi jest cudna!!!!!-szylkrecie maja w sobie jakąs magię,te ich zaskakujące zestawienia kolorów są niepowtarzalne!
Bozenko-i Klarcia i pozostała 4-ka w domu,oraz oba buranie w pralni-wymiziane,a ja cała w kłakach-zaraz łapię za furminator i nie ma to tamto!-wyczesujemy!
Oj z Klarcią i Antoską bedą problemy!
A ten obrazek to tak gwoli pocieszenia!-nie smuć się już!-to prawda,co na nim jest napisane!
Lepiej miec mało dobrego,niż dużo byle czego!
Kasieńko, dzięki.![]()
A, widzę, że Klarcia nie lubi czesania.Pochwal się, jak ukończysz czesadełko! I oczywiście mizianki dla Klarci niezmiennie!
Szylkrecie są wyjątkowe, to prawda.
Bożka-ukończyłam-Klarcia i Antoska wbiły sie za kanapę,i bronią łapami swojej niezalezności-nie dały się wyczesać
![]()
Za to Zoe pozwoliła sie poczesać,choć zachwycona nie była!
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Wujkowi się musi podobać!![]()
Nie da sie ukryć Kalair , Laffizdrolek to moja ulubienica
Bo Kropusiopodobna!Buzi dla Kropci!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Nie da sie ukryć Kalair , Laffizdrolek to moja ulubienica
Bo Kropusiopodobna!Buzi dla Kropci!
To prawie niewykonalne Kalair , można łapką dostać jak nic
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze: I jaśniejsza strony mocy.![]()
mniam![]()
![]()
Ciociuniu, a Ty na pewno chcesz mnie znowu jeść!![]()
![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze: I jaśniejsza strony mocy.![]()
mniam![]()
![]()
Ciociuniu, a Ty na pewno chcesz mnie znowu jeść!![]()
![]()
CALUTKOM![]()
![]()
kalair pisze:![]()
![]()
Przepraszam Kasiu..Ale wyobrazilam sobie dziewczynki broniące swej niezależności..
Brawa dla Zoe!![]()
A Klarusi wytłumaczymy, że musi być czesana dla swojego dobra. A Pynię czeszesz?
kalair pisze:
CALUTKOM!Ciociu! A od czego zaczniesz?
![]()
Zostawisz coś Dużej?
kropkaXL pisze:kalair pisze:![]()
![]()
Przepraszam Kasiu..Ale wyobrazilam sobie dziewczynki broniące swej niezależności..
Brawa dla Zoe!![]()
A Klarusi wytłumaczymy, że musi być czesana dla swojego dobra. A Pynię czeszesz?
Pynia uwielbia czesanie!
kociczka39 pisze:kalair pisze:
CALUTKOM!Ciociu! A od czego zaczniesz?
![]()
Zostawisz coś Dużej?
Zacznę od nosia,a dużej zostawię ogonek,no dobra łapki też![]()
![]()
kalair pisze:kropkaXL pisze:kalair pisze:![]()
![]()
Brawa dla Zoe!![]()
Pynia uwielbia czesanie!
No proszę! To wygląda, że Zoe też.Pewnie od starszej koleżanki podpatrzyla, dobrze, że nie od tych, co nie lubią.
![]()
Ale Klarusię to wystarczy chyba raz w tyg., jak jest regularnie czesana ?
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Pynia uwielbia czesanie!
No proszę! To wygląda, że Zoe też.Pewnie od starszej koleżanki podpatrzyla, dobrze, że nie od tych, co nie lubią.
![]()
Ale Klarusię to wystarczy chyba raz w tyg., jak jest regularnie czesana ?
Klarunia sama się czesze-wystarczy,że sie otrzepie i już jest uczesana!
Czasem tylko przeczesu45i(to napisała Zoe)ję ją furminatorem ,żeby wyczesać martwy podszerstek.To omc SIB
kalair pisze:IRISKA W DUECIE DLA ANULKI!
Bitwa .![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 60 gości