bubor pisze:kalair pisze:I jaśniejsza strony mocy.![]()
![]()
![]()
Wujkowi się musi podobać!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Wujkowi się musi podobać!![]()
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:Kolejna próba wgrania filmiku padła z kretesem.
Na you tubie też nie idzie cały czas?
Nie..Właśnie tam się męczę..No już nie wiem, aż niemożliwe. Dokładnie 17 prób! Ostatnio udało się za 5 bodajże.. Taki sam filmik no..
bubor pisze:kalair pisze:Wujkowi się musi podobać!![]()
Nie da sie ukryć Kalair , Laffizdrolek to moja ulubienica
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:Na you tubie też nie idzie cały czas?
Nie..Właśnie tam się męczę..No już nie wiem, aż niemożliwe. Dokładnie 17 prób! Ostatnio udało się za 5 bodajże.. Taki sam filmik no..
Nie wiem co się rąbie z tym you tubem.Ja jak wcześniejsze filmiki naszej wariatówy wgrywałam,szły bez problemy a teraz nie wiem co jest grane.Jeden taki fajny chcę wgrać jak z pudełkiem wariuje i nic.Dzisiaj jeszcze popróbuję
kropkaXL pisze:Lafi jest cudna!!!!!-szylkrecie maja w sobie jakąs magię,te ich zaskakujące zestawienia kolorów są niepowtarzalne!
Bozenko-i Klarcia i pozostała 4-ka w domu,oraz oba buranie w pralni-wymiziane,a ja cała w kłakach-zaraz łapię za furminator i nie ma to tamto!-wyczesujemy!
Oj z Klarcią i Antoską bedą problemy!
A ten obrazek to tak gwoli pocieszenia!-nie smuć się już!-to prawda,co na nim jest napisane!
Lepiej miec mało dobrego,niż dużo byle czego!
kociczka39 pisze:kalair pisze: I jaśniejsza strony mocy.![]()
mniam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, pibon, Silverblue i 57 gości