Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:To żaden wstyd Tereniu , Wy poświęcacie kociastym każdego dnia swój czas , serce nie mówiąc już o finansowym aspekcie całej sprawy![]()
![]()
![]()
, miło mi że mogę Was wspieraći szkoda że tylko tak mogę .
majencja pisze:Za jaki okres czasu jest ta straszna suma???
Dorota Wojciechowska pisze:majencja pisze:Za jaki okres czasu jest ta straszna suma???
Za rok chyba- placone było zaliczkowo ok 30 zl. na miesiąc- ale to potwierdzi Teresa.
A u nas ogrzewanie tylko piecem akumulacyjnym i tak na taryfie nocnej
majencja pisze:Za 16 mies to z jednej strony nie ma się co dziwić. A na przyszłość czy np nie ma możliwości podłączenia się do ogrzewania bloku jeżeli oczywiście takowy posiada??
Ale z drugiej strony- wychodzi 125 zł miesięcznie to wydaje mi się że dużo- przecież nie grzeje sie chyba cały rok. Może warto by sprawdzić mimo wszystko czy kto nie jest podpięty do waszej sieci prundowej?? Albo licznik coś nie tak? Na starym mieszkaniu dogrzewałam non stop olejówką i rachunki nie były jakoś dramatyczne. Też trochę dorzucę do prądowej skarbonki.
Kleo pisze:mar_tika pisze:Wiesiu jak wygospodarujesz chwilkę prosimy o naprawe drzwi.Przyznam się bez bicia jam to uczyniła .Klamka z połową drzwi została mi poprostu w ręce![]()
No Marta ale cie siła rozpiera żeby tak załatwić biedne drzwi
felinae pisze:Kleo pisze:mar_tika pisze:Wiesiu jak wygospodarujesz chwilkę prosimy o naprawe drzwi.Przyznam się bez bicia jam to uczyniła .Klamka z połową drzwi została mi poprostu w ręce![]()
No Marta ale cie siła rozpiera żeby tak załatwić biedne drzwi
Chciałam usprawiedliwić MARTE drzwi to ja popsułam w sobotę!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości