Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poddasze pisze:Myślę, że dla niego jednakowoż zdecydowanie bardziej super niż w schronisku...Jak chorować - to w domku.
alareipan pisze:Przypominamy się na nowej stronie.
KOTY Z WEEKENDU 6-7.02
Kocia dojrzała dama. Teoretycznie stwierdzono, że ma około 10-11 lat, ale jak trafiła we wrześniu, to miała zęby w tak fatalnym stanie, że wiekszość trzeba było usunąć. Trudno więc ocenić. Kotka jest piekna! Bura z białymi końcówkami. Duża, dorodna, wygląda na jakieś 4-5 kilo. Przez brak zębów, lekko wypada jej jęzorek, ale to jej tylko dodaje uroku. Pracownik, bardzo ją polecał, bo jest 100 % proludzka, bardzo przyjacielska, miziasta, grzeczna i spokojna... No kot idealny
Akurat przespała całą moją wizytę na krzesełku
Była w PA, nr 494/09
Dorodny czarny senior. Osądzony na 10-12 lat. Bardzo, bardzo przyjacielski! Szuka kąta na spokojną emeryturę. Na zdjęciu w kartotece wygląda fatalnie, ale teraz dobrze. Był w PA, nr 644/09
W TYM PRZYPADKU POTRZEBUJE WSPARCIA. WYDAJE MI SIĘ, ŻE KOT W KOŁNIERZU Z POKOJU ADOPCYJNEGO TO WŁAŚNIE TA KOTKA. JUŻ O NIEJ PISAŁAM, KOTKA MA KOŁNIERZ I JAKIEŚ POWAŻNE PROBLEMY Z ODBYTEM (- W pokoiku jest biały kot w grafitowe łaty w kołnierzu. 3 tygodnie temu był fatalny, wydawało mi się, że rzuca go goraczka, 2 tygodnie temu nie widziałam, bo nie wchodziłam do pokoiku. Ale teraz widać było, że jest lepszy. Nadal ma jakieś problemy z odbytem i kk, ale patrzył na mnie przytomnie z koszyka, wtedy nie kontaktował. Mało to pocieszające, ale mimo wszystko...). JAK JĄ WIDZIAŁM PIERWSZY RAZ TO BYŁA W FATALNYM STANIE, ALE WIDAĆ, ŻE MA SIĘ CORAZ LEPIEJ. W TEN WEEKEND NAWET WYSZŁA Z WILKINOWEGO KOSZYKA, JAK POTRZĄSAŁAM MYSZKĄ. WIDAĆ, ŻE MA OGROMNĄ WOLĘ ŻYCIA. STAN SIĘ POPRAWIŁ, ALE NADAL JEST... NAPISZĘ WPROST OBFAJDANA
KOTKA Z KARTOTEKI MA NR 345/09
6-7.02 TO FAKTYCZNIE TA KOTKA, NR 345/09. BARDZO MNIE ZASKOCZYŁA TERAZ. JEST DUŻO, DUŻO LEPIEJ! PRZESZŁA JAKĄŚ OPERACJĘ ODBYTU, NIESTETY NADAL MA PROBLEMY ZE ZWIERACZAMI
ALE ZA TO JEST AKTYWNA, KONTAKTOWA, WSTAJE SIĘ PRZYWITAĆ... NO WIDAĆ, ŻE MIMO WSZYSTKO DOBRZE SIĘ CZUJE. BARDZO POTRZEBNY JEJ WYROZUMIAŁY, DOŚWIADCZONY DOM
JEST DO ADOPCJI W PA.
RECYDYWA - OBECNIE SĄ DWA KOTY![]()
![]()
BURY KOTEK NR 92/09 I BURO BIAŁA KOTECZKA NR 270/09. TE KOTY SĄ W BOKSIE DLA "SKAZAŃCÓW", BO PRZESZŁY X-NAŚCIE RAZY KK. NIGDY NIE TRAFIŁY DO PA. NIE MAJĄ SZANS... OBOJE SĄ PRZYJACIELSCY, MIZIAŚCI, ROZGADANI. TESTY NA FIV I BIAŁACZKĘ WYSZŁY IM NEGATYWNE. MAJĄ TEŻ DOBRE WYNIKI KRWI. POTRZEBUJĄ PO PROSTU DOMU, CIEPŁA I OPIEKI.
ID: 0038/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Maść: GRAFITOWO-BIAŁA
Waga: 2,500
NR 38/10 JEST PO AMPUTACJI NÓŻKI.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 50 gości