Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 21:34 Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kolejny wątek o kotach których losy różnymi dziwnymi zbiegami okoliczności wplatają się w moją egzystencję. Mam nadzieję że w tym wątku radość będzie się przeplatała tylko z wesołością a łzy jak się pojawią to tylko ze wzruszenia i szczęścia.

Część pierwsza - viewtopic.php?t=67489&start=0
Część druga - viewtopic.php?f=1&t=90781

UPDATE WKRÓTCE

Tymczasiki:

1. Obrazek Mgiełka
Młoda buraska znaleziona przez moją mamę w Krakowie. Nikt jej nie szukał..

2. Obrazek Nutka. Urodzona 4.05.2010 roku w domu nieodpowiedzialnej znajomej, która dwukrotnie pozwoliła swojej kotce mieć młode. Na kocięta nie było chętnych, więc miały trafić do schroniska. Obiecałam zabrać kociaki jeśli kotka zostanie wysterylizowana. Kocięta odebrałam w dniu sterylki ich mamy. Siostra Nutki- Wiola- juz mieszka we własnym domku. Nutka urodziła się z tzw. małooczem, niestety kilka razy miała ataki wyglądające na padaczkę. Przeszła operację usunięcia tego oka. Wysterylizowana, zaszczepiona.

3. Obrazek Marcelek
Uroczy i przepięknej urody ok. 8 miesięczny burasek. Zabrany w wieku ok.8 tygodni ze starej szopy razem z rodzeństwem (Marcelinką i Marcysią), ich mama jest dziką kotką -po kastracji wróciła na stare śmieci. Marcelek jest niezwykłej urody tygryskiem z bardzo mięciutkim futerkiem. Troszkę nieśmiały, ale bardzo lubiący głaskanie kotek. Wykastrowany, zaszczepiony.

4. Obrazek Marcelinka
To koteczka maskoteczka, milusia, słodka, urocza, uwielbiająca być noszona na rękach, wręcz uzależniona od człowieka. Rozmruczana kochana białobura drobinka, bo Marcelinka jest wręcz filigranowa. Ma ok. 8 miesiecy i waży niecałe 2 kg.

6-7. Obrazek Lotek, Lucek i Luśka. Dzieci starej kotki Klary. Urodzone w piwnicy, obecnie super przytulaste, kochane koteczki. Lotek już ma swój domek w Krakowie.
Ostatnio edytowano Czw cze 13, 2013 21:20 przez berni, łącznie edytowano 48 razy
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon lut 08, 2010 21:38 Re: Bielskie Biedy III- Mgiełka ma dom :)

Adopcje 2010

1.Obrazek Guliwerek. Zamieszkał w swoim domku u Lyanny w Krakowie 30 stycznia. Ma kolegę Filemonka i razem dokazują.Zdjęcie już z nowego Domku :)

2. Obrazek Tajfunik - łagodny olbrzym, piękny białobury kocurek z wielkimi łapkami i długaśnymi wąsami. Znamy się bardzo długo- viewtopic.php?f=1&t=61038&start=0 od 2007 roku. Tajfunik trafił do adopcji, po czym po 1,5 roku został oddany.Wspaniały. kochany, dobry kot. Ma nowy Dom w Chrzanowie. Zamieszkał w nim 16 lutego.

3. Obrazek Czesia, jedna z sióstr zajączków. Zamieszkała w swoim Domku 20 marca w Krakowie i już wiem że w nocy pięknie mruczała

4. Obrazek Bystrzak zwany Bułką. Kot ideał, prawdziwy koci przyjaciel. Mądry, fantastyczny kot o łagodnym usposobieniu, uwielbiający siedzieć na kolanach. viewtopic.php?f=1&t=99613&start=0
Zamieszkał w Krakowie, 20 marca 2010.

5.Obrazek Płatek Jeden z braci białasków,kot absolutnie olśniewający, przecudnej urody i charakteru. Zamieszkał w Domu Haliny Koczorowskiej aż w Płocku. Wielka podróż życia miała miejsce 23 marca, dzięki Asimm, która służyła jako transport :1luvu:

6. Obrazek Pampelka delikatny obłoczek viewtopic.php?f=13&t=99857&start=0
Czekała na dom ponad rok. Nieśmiała, bojąca się obcych...ale z wylęknionej, przemykającej po halach brudnej koteczki przemieniła się w domu w piękność śnieżnobiałą, która uwielbia gonić sznurki. Zamieszkała w Krakowie.

7. Obrazek Fela Kochana, bardzo proludzka kotka towarzyszka. viewtopic.php?f=1&t=99504&start=0[color=#8040BF] Fela była pod wirtualną opieką KotLucjanek. W maju Felcia zamieszkała w domku w Krakowie, gdzie jest rozpieszczoną jedynaczką i ma 4 pary rąk do głaskania tylko dla siebie.

8. ObrazekWiesia. Trafiła do mnie z dwójką swoich córeczek zwanych Zajączkami: Czesią i Zdzisią. w skutek jakiegoś wypadku miała tylko pół ogonka, który w dodatku ciągle nerwowo rozgryzała. Wiesia przeszła amputację ogonka, jest bardzo wesołą koteczką, która bardzo lubi głaskanie, ale jeśli jest tego za dużo to pokaże że ma dość i najwyższa pora znowu pobiegać na sznurkiem. viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0 Wkońcu i Wiesia bez ogonka doczekała się swojego domku :ok: Pojechała do niego w czerwcu.

9-10. Obrazek Zygzak.
ObrazekZazulka
Kociaki z mojej pracy, z magazynu wyrobów gotowych :mrgreen: Przecudownej urody i charakterków kociaki, zamieszkaly razem we wspólnym domku w Krakowie od 9 lipca 2010. Mają jeszcze jednego kociego kolegę- pięknego białoburego Buraska.

11. Obrazek Zdzisia jedna z Zajączków. Ciekawska, wesoła,łagodna z odrobiną nieśmiałości, ale traktorząca bardzo głośno i domagająca się codziennego miziania viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0
Pojechała do domu pod koniec sierpnia. Bardzo potrzeba kciuków, żeby się całkiem przełamała albo żeby Pani ją pokochała taką jaką jest.

12. Śnieżek i Bambi

13. Obrazek Mała Gacusia, ok. 10 tygodniowa króweczka. Gacusia w nowym domku dostała nowe imię Gatta. Ma cudowny dom z pieskiem. Zamieszkała w Sosnowcu.

14. Obrazek Wiola. PIękna koteczka, zamieszkala w swoim cudownym domu 22 października. Została Krakowianką i ma do towarzystwa pieknego czarnego kocurka.
Ostatnio edytowano Wto gru 25, 2012 12:09 przez berni, łącznie edytowano 13 razy

berni

Post » Pon lut 08, 2010 22:24 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Pierwsza :mrgreen: Znowu :mrgreen:
(Nie, nie chcę nagrody :wink: )

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pon lut 08, 2010 22:48 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Druga!!!!!
I nagrodę już mam - wreszcie wiem, ile masz tymczasów :wink:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto lut 09, 2010 8:13 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

O, nowy wątek. To sobie tu przycupnę :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lut 09, 2010 10:31 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Melduję się :D
Ale, Berni, powinnaś też przedstawić swoich rezydentów, nie tylko tymczasy!
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto lut 09, 2010 10:36 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

witamy wszytskie Cioteczki :1luvu:

w nagrodę dla wszytskich
zdjęcie zadowolonego kota

Obrazek
Bystrzak w hamaczku
:1luvu:

Hamaczek koty dostały dzięki Abisua od Pagedzika, za co bardzo dziekuję bo koty są z niego naprawde zadowolone :D a Bystrzak wręcz go okupuje :mrgreen:

berni

Post » Wto lut 09, 2010 10:42 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Nowy wąt!!!! Nagroda w sam raz dla mnie, bo ja Bułkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lut 09, 2010 11:52 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Melduje sie cichy acz stały podczytywacz :oops: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 09, 2010 12:41 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Melduję się :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lut 09, 2010 12:45 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Ja też, ja też!
I podpisuję się pod postulatem o przedstawienie rezydentów!

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Wto lut 09, 2010 14:19 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto lut 09, 2010 16:00 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Rezydenci, pokażcie sie! :D :D

Arsnova

Post » Wto lut 09, 2010 17:07 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Aha, a co z adopcją biało-burego olbrzyma - szykuje się?

Arsnova

Post » Wto lut 09, 2010 18:41 Re: Bielskie Biedy III - 10 ogonków

Czesc Dziewczyny,

Tu domek Guliwerka :) Chcialam Wam pokazac kilka zdjec Guliwerka z nowego domku ale nie potrafie ich wrzucic na forum tak wiec podaje link na strone mojego albumu na ktorym zamieszcilam piekne zdjecia Guliwerka i Filemonka: http://picasaweb.google.com/abrzeska80/Koty#
Kotki sie uwielbiaja, jak sama Berni pisala juz po 5 minutach znajomosci Filemonek zapraszal Guliwerka do zabawy a po trzech dniach juz spaly razem przytulone i pomagaly sobie w codziennej toalecie. Jestem zachwycona tym jak szybko sie chlopaki polubily czy wrecz pokochaly - wszedzie chodza razem zabawom nie ma konca a nawet jak przychodza sie miziac to tez razem :)

Zapraszam wiec do obejrzenie zdjec i zycze smacznego :)

http://picasaweb.google.com/abrzeska80/Koty#

Lyanna

Od: Czw sty 28, 2010 19:01

[następna]