Nie masz sie przeciez nudzic Ale tak naprawde, to jak Ty sobie radzisz z czasem? Jak moje ostatnio mieli straszny katar i chodzilam na zastrzyki i potem jeszcze na Zylexis, to mialam logistyczne problemy.
Większość zabiegów jestem w stanie zrobić sama w domu. Zwykle odbywa się to tak, że jedziemy do Doc na diagnozę, niezbędne badania. Dostajemy leki do podawania w domu. Moja apteczka dla kotów jest lepiej zaopatrzona niż `ludzka`. Nie dałabym rady z jeżdżeniem na każdy zastrzyk, czy kroplówkę.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
Moja apteczka ludzka zas jest lepiej zaopatrzona. U mnie jest niestety problem, ze nie chca dawac tak lekow ani zastrzykow. Albo masz przyjsc, albo zastepstwo sobie poszukac, albo zwierze zdycha. Chyba ze sie jest kupe lat u tego samego weta albo mieszka gdzies na wsi. Przez to, ze chodze teraz dodatkowo na szkolenie, moja Mama musiala z moimi chodzic. Nie lubie sie kogos pytac o pomoc, ale nie szlo inaczej. A zastrzyk dac nie jest chyba trudno, nie?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła