sawanka1 pisze:8O![]()
![]()
ja on tam wlazł ??
ale Ty się amyszko nie dziw , przy takich nauczycielach jakich on ma to i tak pewnie jeszcze nie wszystko na co go stać
Kiedyś nagram filmik jak on to robi
Moderator: Estraven
sawanka1 pisze:8O![]()
![]()
ja on tam wlazł ??
ale Ty się amyszko nie dziw , przy takich nauczycielach jakich on ma to i tak pewnie jeszcze nie wszystko na co go stać
amyszka pisze:

amyszka pisze:amyszka pisze:
Mały tak bryka po tych meblach pod sufitem że muszę mu zrobić więcej miejsca nad stołem w kuchni,bo wiecznie się trzęsę że coś spadnieA spada głównie o 4 w nocy
Duże koty nigdy tak wysoko nie wskakiwały
Chat pisze:
Amysiu, Dex ostatnio ugryzl tesciaUznal, ze jego drapanie bylo zbyt nachalne chyba...
Jestem w szoku 
amyszka pisze:Agata&Alex pisze:Jak dobrze, że Szelce nie przychodzą takie pomysły do głowy
Poczekaj troszkę![]()

estre pisze:uote]
![]()
![]()
![]()
![]()
Najlepsze to ostatnie![]()
Oni z Chesterem to jak bracia normalnie

Kociama pisze:łomatko tak ryknełam aż mi zwieracz popuścił![]()
![]()
![]()
Gutek jesteś boski

amyszka pisze:
Ale tak na marginesie to przypomnę dla co niektórych że jak byłam małą dziewczynką to miałam rudzielca i stąd moja słabość do tych kotów![]()
To był przekochany kot ,spał ze mną i odprowadzał mnie kawał drogi do szkoły jak piesek .Potem siadał na murku i patrzał jak odchodzę
Miał z 6 lat jak przyszła mamy koleżanka z wilczurem i ten pies tak wystraszył Mruczka że wyskoczył przez okno (mieszkaliśmy na parterze)prosto pod samochód
![]()
Wiem to z opowiadań bo na szczęście mnie wtedy w domu nie było![]()
Nigdy nie mówiłam o tym nikomu ,że potem długo czułam w nocy jak idzie po mojej kołdrze do mnie i mruczy
To było bardzo realne ,a ja zawsze wierzyłam że on do mnie przychodził![]()
Mój Mruczuś kochany![]()
![]()
[*]
ma pomyśły ja moja Tesia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości