UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 15:30 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

No ja własnie sie obawiam,ze to korytarz wokól sali głownej

jagienka

Od: Pt maja 21, 2004 17:12

Post » Pt lut 05, 2010 16:03 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

A ja się zgłosiłam 2 lutego i nadal nie mam potwierdzenia,że jestem przyjęta. Czyżby już wszystkie miejsca były zaklepane :?:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pt lut 05, 2010 16:21 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

nieeeee, myślę, że nie

ja też czekam na potwierdzenie

Pani Irenka ma teraz dużo pracy, to myślę, ze kilka dni potrwa nim odpisze

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Pt lut 05, 2010 16:28 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Tym bardziej ze teraz na glowie ma wystawe w Warszawie !! :P
Potem bedzie luzniejsza !! :ok:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pt lut 05, 2010 16:29 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

potrzebuje chwili na skonstruowanie nowej bazy hotelowej; w poniedziałek sprawdze 2-3 miejsca - dośc niedrogie jak na Wroclaw i wrzucę na Miau.

Tak to jest częśc kuluarów, pewnie starsi stażem Hodowcy mieli okazje juz byc na wystawie w tym miejscu za czasów SHKRP.

Nie będzie to jednak aż tak "rozwleczone"jak kiedys .. bardziej kameralnie chcemy to zrobic.

Swiatlo jest w porządku, kuluary maja duzo dziennego swiatla plus lampy oczywiscie.

Jedzonko na hali bardzo dobre i przed hala gastronomia jest równiez :) całkiem smaczna ... ta sama co w trakcie wrześniowego pokazu na targach Wigor ...

będzie można podjechac samochodem pod halę aby nie targac bagaży ale później odstawiamy od razu auto na parking gdyż jest zakaz parkowania w bezposrednim pasie Hali Stulecia.

Postaram się wrzucic mapki :) jak mi na to pozwolą umiejętnosci moje wątłe w tym aspekcie :)

Co do odklikiwania online - dajmy chwile Irenie bo zdaje się że wczoraj zebranie jakies mieli i ogólnie dośc sporo pracy :)
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Pt lut 05, 2010 16:38 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Asskia pisze:kuluary to jakieś pomieszczenie, mniejsza salka przy dużej głównej, zwykle z tyłu lub czasami z boku ma wejście w stosunku do głównej sali i wejścia
korytarz? chyba nie maja tego na myśli (mam nadzieję)

Kuluary w hali to ten korytarz okrążający główną salę.. trochę dziwnie, choć kilka lat temu jeszcze takie wystawy w hali widziałam.. właśnie w kuluarach. Czyżby dostępu to głównej części hali nie było?

Rouge

Od: Nie lis 04, 2007 11:28

Post » Pt lut 05, 2010 19:54 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

ależ jest dostęp - po pierwsze jego cena wywoławcza to 90 000 za PI, SO, NI - co raczej jest mało realne nawet dla CCW, po drugie w sobotę jest tam impreza :)
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Pon lut 08, 2010 17:38 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

No i potwierdzenie przyjęcia juz mamy.

Teraz tylko jakieś spanko naleźć.

Przypominam się nieśmiało :) w tym temacie :kotek:

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Pon lut 08, 2010 20:19 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Asskia - wiele ci nie pomogę, bo z noclegiem jest problem. Znalazłam w jednym ze starszych wątków wystawowych namiary na bazę noclegową. Niestety jest mocno nieaktualna, w większości tam podanych miejsc nie przyjmują kotami. Na przykład tutaj:
http://www.puhot.pl/text.php?alias=ofer ... je&lang=PL
recepcjonista na moje pytanie czy przyjmują z kotami odparł "nie ma mowy!" (kulturą miłego tonu wypowiedzi nie grzeszył) ;/
Udało mi się znaleźć w miarę tani nocleg, Pani na recepcji bardzo uprzejma i miła, bez problemu zgodziła się na nocleg z kotkami. Nocleg jest trochę daleko od wystawy, ale trudno byłam szczęśliwa, że ktokolwiek zgodził się na nocleg z kotami. Zarezerwowałam miejsca tutaj:
Dom Wrocławski, ul. Dębowa 23
53-121 Wrocław tel +48 71 337 03 92

Jest to jakaś taka duża willa czy coś w tym stylu. Tutaj masz adres www:
http://www.domwroclawski.pl/Pensjonaty/ ... lawiu.html

Koszt noclegu W tym Domu Wrocławskim: koty za darmo, my bierzemy pokój 3 osobowy (ja i mój mąż + syn) to kwota 150 zł. Ze śniadaniem jest ciut drożej.

Więcej niestety nie umiem Ci pomóc.

Mam także pytanie odnośnie miejsca wystawy - pisaliście tutaj o jakimś korytarzu?!
Ze niby wystawa ma być w tym korytarzu...? Jak to ma wyglądać? Gdzie będzie w takim razie ring? Jak szeroki jest ten korytarz? Czy są gdzieś w sieci zdjęcia jakiejkolwiek imprezy która odbywała się w tych "kuluarach"?
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Od: Czw paź 09, 2008 19:34

Post » Pon lut 08, 2010 21:35 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

ja kiedyś spałam tu - blisko na starówkę ;)
SAVOY http://www.savoy.wroc.pl/
Ave

Post » Pon lut 08, 2010 21:37 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

MarzenaF pisze:Czy są gdzieś w sieci zdjęcia jakiejkolwiek imprezy która odbywała się w tych "kuluarach"?

O ile mnie oczy nie mylą to TUTAJ coś wygrzebałam (TU i TU) widać szerokość korytarza. O ile mnie pamięć nie myli (chyba nie myli bo byłam kilka razy) w Hali bywają targi z udziałem szkół. Szkoły wyższe są głównie na sali głównej, a kuluary zajmują licea, gimnazja, szkoły zawodowe itd. ze swoimi stoiskami (i jak widać na fotkach, nie tylko one). Także spokojnie da się to zrobić. Gdzie będzie ring raczej nie zgadnę :)

Rouge

Od: Nie lis 04, 2007 11:28

Post » Wto lut 09, 2010 8:29 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Rouge pisze:
MarzenaF pisze:Czy są gdzieś w sieci zdjęcia jakiejkolwiek imprezy która odbywała się w tych "kuluarach"?

O ile mnie oczy nie mylą to TUTAJ coś wygrzebałam (TU i TU) widać szerokość korytarza. O ile mnie pamięć nie myli (chyba nie myli bo byłam kilka razy) w Hali bywają targi z udziałem szkół. Szkoły wyższe są głównie na sali głównej, a kuluary zajmują licea, gimnazja, szkoły zawodowe itd. ze swoimi stoiskami (i jak widać na fotkach, nie tylko one). Także spokojnie da się to zrobić. Gdzie będzie ring raczej nie zgadnę :)

Dziękuję za linki - faktycznie jest szeroko i spokojnie da się zrobić wystawę :) Nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie wąski korytarzyk, ścisnięte klatki...etc ;)
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Post » Wto lut 09, 2010 8:33 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Mam jeszcze pytanie do Wrocławiaków :) Czy możecie podać mi jakieś fajne atrakcje które przy okazji pobytu we Wrocławiu mógłby pokazać mój mąż naszemu 8 latkowi? Może są jakieś muzea lotnictwa, techniki etc? Jakieś ogrody naukowe dla dzieci...coś co można zwiedzić również przy niesprzyjającej aurze (np. jak będzie non stop lał deszcz). Z góry dziękuję :)
Obrazek

MarzenaF

Post » Wto lut 09, 2010 8:50 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Polecam Park Wodny :) Z pewnością, tam można spędzić wiele godzin, w każdą pogodę http://www.parkwodny.wroc.pl/
W Galerii "Magnolia" jest darmowe lodowisko :) http://www.magnoliapark.pl/?action=events&id=1082

Wprawdzie z techniką, te atrakcje maja mało wspólnego, ale dziecku powinny sprawić ogromna frajdę :spin2:
Obrazek

fiśka

Od: Śro sty 28, 2009 11:54

Post » Wto lut 09, 2010 9:36 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

fiśka - dzięki serdeczne. Poza tym do listy obowiązkowych miejsc które dziecko zobaczyć musi dodałam Panoramę Racławicką i Muzeum Militariów. Wygooglałam także Muzeum Poczty i Telekomunikacji oraz Przyrodnicze. Więc uda mi się zapewnić dostateczną ilość atrakcji i syn nie będzie mi podczas wystawy marudził, że się nudzi ;) Ogród Japoński w marcu jest zamknięty?
Obrazek

MarzenaF

[poprzednia][następna]