Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
panikota pisze:Banerek 1%
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kanprocul][img]http://tnij.org/kanprocbn[/img][/url]
aneee pisze:ciężko powiedzieć gdyż chyba nie spełniam oczekiwanych wymagań z góry tj. nie przesiaduje na forum przez cały dzień![]()
choć ja nadal podtrzymuje swoją chęć adopcji która mam nadzieję iz w końcu dojdzie do skutku
Hanulka pisze:aneee, bardzo byłam za tym, żeby Tofik trafił do Ciebie jak najszybciej... ale późniejsze problemy: z brakiem kontaktu z Twojej i Rodziców strony, niejasności w sprawie decyzji Was wszystkich, wreszcie brak Twojej inicjatywy i także decyzji w sprawie wizyty przedadopcyjnej spowodowały moje wątpliwości, czy naprawdę zależy Ci na koteczku...
mnie zależy na nim bardzo.. dlatego wycofałam rezerwację, by dać mu szansę na wybór najlepszego domku - nie zakładam, że to nie będzie Twój i Twoich Rodziców....pisałam o tym w wątku..
wiesz, gdyby Tofik miał być mój, to już byłabym po wizycie przedadopcyjnej, a wszystkie przybory i transporterek czekałby w domku, a na wątku Tofika byloby mnie pełno.... z większym zaangażowaniem i workiem informacji o moim domku....
a może nawet fotami....
wiesz, rozmawiałam z andzeliką1952 i Arcana, taką decyzję podjęłam...., co, jak pisałam, nie wyklucza, że Tofik trafi do Waszego domku...
pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że rozumiesz moje intencje - tylko dobro Tofika....
ps. widziałam Twój ostatni wpis na wątku Tofika: cyt. "..." i nie rozumiem, co chcesz przez to powiedzieć.....
kociamysza pisze:Czy moge prosic o wyjasnienie co sie dzieje? Tofik ma dom czy go NIE ma???
aneee pisze:ciężko powiedzieć gdyż chyba nie spełniam oczekiwanych wymagań z góry tj. nie przesiaduje na forum przez cały dzień![]()
choć ja nadal podtrzymuje swoją chęć adopcji która mam nadzieję iz w końcu dojdzie do skutku
Arcana pisze:aneee pisze:ciężko powiedzieć gdyż chyba nie spełniam oczekiwanych wymagań z góry tj. nie przesiaduje na forum przez cały dzień![]()
Baardzo zabawne. Gdybys zamiast siedziec przed kompem, poszla do sklepu po transporterek, to moze nie proponowalabys odbioru kota na dworcu bez przygotowania.
Nie interesuje mnie, ile przesiadujesz na forum. Na PW odpowiedzialas po raz pierwszy po cofnieciu rezerwacji, choc wiadomosci odbieralas. Zgadza sie?
Jesli sprawa aktualna, poprosze o adres na PW. Mam czas po pracy, czyli ok. 18.
Arcana pisze:aneee pisze:ciężko powiedzieć gdyż chyba nie spełniam oczekiwanych wymagań z góry tj. nie przesiaduje na forum przez cały dzień![]()
Baardzo zabawne. Gdybys zamiast siedziec przed kompem, poszla do sklepu po transporterek, to moze nie proponowalabys odbioru kota na dworcu bez przygotowania.
Nie interesuje mnie, ile przesiadujesz na forum. Na PW odpowiedzialas po raz pierwszy po cofnieciu rezerwacji, choc wiadomosci odbieralas. Zgadza sie?
Hanulka pisze:Arcana pisze:aneee pisze:ciężko powiedzieć gdyż chyba nie spełniam oczekiwanych wymagań z góry tj. nie przesiaduje na forum przez cały dzień![]()
aneee, jeśli niespełnianie oczekiwań "z góry"(kto jest tą górą?) rozumiesz, jako nieprzesiadywanie na forum cały dzień.. to ja już nie wiem, jak z Tobą rozmawiać.. i jak Ty rozumiesz tę sytuację... i czy w ogóle rozumiesz, o czym probujemy rozmawiać...
i jeszcze jedno.. oba moje pw do Ciebie, w odpowiedzi na Twoje, były w okolicy południa, czyli mniej więcej do 18 nadal nie możesz zrozumieć, o co chodzi w kwestii adopcji Tofika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości