Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:anulka111 pisze:zajmie to ciut ,bo to druga czesccassidy pisze:A dlaczego ja nie wiedziałam, że masz wątek ?
Idę czytać od początku
Cassidy tylko smoki czyta![]()
![]()
cassidy pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:zajmie to ciut ,bo to druga czesc
Cassidy tylko smoki czyta![]()
![]()
i zarabiam dla anulki na kolejnego bazyliszka
cassidy pisze:aha.. a ja jestem na 21 stronie pierwszego wątkuwłaśnie przybył Ryś
![]()
Szkoda, że jestem tak bardzo do tyłuPrzeczytałam ciekawa sprawę, ale w następnej części wątku nie będę prosiła o prezentację
anulka111 pisze:cassidy pisze:aha.. a ja jestem na 21 stronie pierwszego wątkuwłaśnie przybył Ryś
![]()
Szkoda, że jestem tak bardzo do tyłuPrzeczytałam ciekawa sprawę, ale w następnej części wątku nie będę prosiła o prezentację
pros a bedzie Ci dane ,co wyczytalas:))))
anulka111 pisze:Maria to fajna podpowiedz, tylko jest jedne problem ,komp mi sie wiesza i tak trace dane ...sprobowac moge z wordem....zobaczymy ,czy komp to wytrzyma.
Odnosnie ragdolli wszyscy znajomi co maja koty, mowia mi ,ze ragdolle to nie sa prawdziwe kotybezczelni
![]()
Wlasnie aktualnie mszcze sie na Guciu za podejscie do komody....odwolalam gadzine ...bo wiedzialam w jakich zamiarach zmierza.....podszedl pod rece, wzielam na kolana i mizialam 2 minuty bez przerwy...nie wiem czemu, ale on woli jak ja go glaskam na podlodze kleczac i posuwajac sie za nim...a on sie roluje w tym czasie po podlodze....
-wystarczy sobie wyobrazic moje 110 zasuwajace ala waz po podlodze .....by wyglaskac koteczka, wiem moja samoocena siegnela bruku/podlogi
![]()
.Zreszta ktos kiedys mi dogadywal obrazajac moje IQ przez porownanie do zwirku Benek ....i nie pamietam ....za co mi sie tak dostalo
![]()
czasem mysle,ze sie smieje ze mnie na calego ,bo ma takie usmiechniete pysio
anulka111 pisze:W ferie bedzie u mnie Aniek ,przy niej Gucio sie roluje bezwstydnie ,to poprosze by mi fotke kleczaca zrobila
Byl pan z Administracji zglosilam zalanie.......teraz czeka mnie zgloszenie do pzu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości