Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Tila myśli chyba że jest kotemhy hy
Agn pisze: Prawdziwym dramatem dla nie było to, że po przeprowadzce okazało się, że w nowym mieszkaniu parapety są ciut węższe i duża psia doopa się już nie mieści...![]()
Beata pisze:Agn pisze: Prawdziwym dramatem dla nie było to, że po przeprowadzce okazało się, że w nowym mieszkaniu parapety są ciut węższe i duża psia doopa się już nie mieści...![]()
oj no, znowu sie nasmiewasz z biednego DOBREGO piesa
villemo5 pisze:Ten dobry pies ostatnio tak obślinił mojego TŻ, że chłopak "wszystko miał sztywne"...![]()
Sam tak się skarżył, a ja doprawdy nie wiem co miał na myśli!
Tosza pisze:Agn, nie było mnie tu kilka dni, a Ty sobie zorganizowałas swojego własnego Puchacza. Poruszają się tak samo
Beata pisze:pojadlam zoltego sera z pomidorami i czuje sie zadoscuczyniona... na diecie jestem![]()
Agn pisze:....
Powiedziałaś, że nie mam wanny to Puchacza nie dostanę. Mirka nie miała takich wymagań....
Agn pisze:Tosza pisze:Agn, nie było mnie tu kilka dni, a Ty sobie zorganizowałas swojego własnego Puchacza. Poruszają się tak samo
Powiedziałaś, że nie mam wanny to Puchacza nie dostanę. Mirka nie miała takich wymagań.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 164 gości