Moderator: Estraven
Cameo pisze:Puk, puk... żyjecie tam...?
biedakowi,ale on to uwielbia.a jak jest jakiś ruch w pokoju to tak śmiesznie szczeka i wywala brzuchola i leży tak czekając na całuski i pioerdzioszki w niego.
,a tak poza tym to bryka fika i szaleje jak "świr-paleta",czasem mały "matrix",a potem kimono.teraz jest taki kochany że wita nas rano jak piesek,do każdego z osobna biegnie z krzykiem i wita,terkota wspina się na tylnie łapcioki i ociera się jak szalony.biegnie potem do kuchni do swojej szafki z karmą i wiesza się na gałce i tak długo się huśta,aż otworzy i włazi tam cały i krzyczy JEŚŚŚŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ 
mogę tylko dodać że nasz LOLO-PIRACIŃSKI,MIAŁCZYŃSKI to niezły gagatek. zachowuje się jak pies i wszędzie za nami łazi i pychol mu się nie zamyka,wiecznie miaukoli i zagaduje.nie zawsze da sie pogłaskać,albo potulkać,ale zawsze jest obok i dziamdzioli.
są tez takie dźwięki które robi tylko dla mnie,to taki nasze tajemnice.
kochamy go bardzo i mam nadzieję że on nas też kocha.za to znowu z powodu słonka zaczynają spać z Larą w dzień na werandzie w słonku i zaczynają swoje harce,więc jest szansa na filmiki.bo w zimie nikt nie miał na nie ochoty.
no i bardzo chetnie suche,ale dostaje różne rodzaje royala pomieszane w jednym worku,bo nie chciałabym żeby nagle przestał jeść suche,bo jak widać to mały wybredziok.właśnie mój syn poszedł do łóżka piętrowego więc kolega kot za nim i położył się tam i patrzy jak młody czyta.pozdrawiamy i prosimy o cierpliwość o następne wiadomości.bo czasem brak weny,a najczęściej zabija nas szara rzeczywistość,w którą nasz pirat wmątował się wzorcowo i wtedy jest "zwykłym nudnym futrem,w zwłykłej nudnej rodzinie".a wtedy nie ma o czym pisać.

A tym bardziej, ze jest szczesliwy, on to wie, doskonale to czuje, bo okazujecie mu to caly czas, a szczesliwy kot to piekny kot 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 16 gości