Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 08, 2010 11:25 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justynko mocno trzymam kciuki za kota, który ma dziś do ciebie przyjechać :ok: :ok: :ok:.
Czytałam o nim na innym wątku i dalej będę mu kibicować.

Warto by mu dać jakieś piękne imię, przynoszące nadzieję.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon lut 08, 2010 11:58 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Znalazłam ogłoszenie,że ludzie z mojego miasta poszukują trikolorka płci męskiej tak do 2-3 mies., nie wiem co to za dom, nie zadaje pytaj,oferują 100 zł za pomoc w znalezieniu,dziwne to troche :)
bez problemu znalazłabym im psa trikolorka,ale kotka nie mam pojęcia gdzie szukać :) Może ktoś pomoże?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lut 08, 2010 12:00 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

hmm dziwne.... jedyne co mi przychodzi do głowy, że to są jacyś rozmnażacze...
do góry mruczki :ok:

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pon lut 08, 2010 12:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

miłka pisze:hmm dziwne.... jedyne co mi przychodzi do głowy, że to są jacyś rozmnażacze...
do góry mruczki :ok:

Nie mam pojęcia,ale w ogłoszeniu pisze,że się zaopiekują i dają dobry domek.Domek byłby i tak w razie czego sprawdzany

justyna8585

Post » Pon lut 08, 2010 12:12 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

szkoda że Justyna nie ma jakiegoś tri, na pewno by poszedl do adopcji, w ogóle wydaje mi się, że trójkolorki wśród kotów to rzadkość

miłka

Post » Pon lut 08, 2010 12:18 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

jest gdzies na miau watek trikolorkow. Moze sie myle, ale cos nie jestem przekonana co do tego domku... Nie brzmi to zachecajaco. Tez jestem za dokladnym sprawdzeniem.

A Psocia... Psocia to jest Psocia i tyle :ryk: :1luvu: przesliczna, pelna energii, nieco zwariowana, miziasta, pro-ludzka bardzo, dzielna koteczka, ktora baardzo ale to baaardzo chce zyc, ma niesamowicie wielka wole zycia :1luvu: Z kotow do adopcji zdecydowanie moja faworytka :)
To :ok: :ok: kciuki za Amelcie i Frocie, za sterylke, zeby wszystko dobrze zniosly :)

Mrusie, niebawem Dzień Kota. Chcialabym, zeby choc polowa z grupki do adopcji spedzila go juz w swoim wlasnym domu.

mileczko, ja wokol siebie najwiecej burasow i czarnych widze, na drugim miejscu krowki i pingwinki. Biale i tri w mojej okolicy to rzadkosc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 08, 2010 13:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:ok: do góry :ok:

A-Prima

Od: Nie sty 10, 2010 22:44

Post » Pon lut 08, 2010 14:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

do góry,kotki!

PS.A czy to nie tak przypadkiem jest,że trikolorki to tylko koteczki? Gdzies to wyczytałam, a potem weterynarz mi potwierdził..
Obrazek

Michasia

Od: Pt wrz 11, 2009 11:24

Post » Pon lut 08, 2010 15:27 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Michasia pisze:do góry,kotki!

PS.A czy to nie tak przypadkiem jest,że trikolorki to tylko koteczki? Gdzies to wyczytałam, a potem weterynarz mi potwierdził..

Justyna tez mi właśnie mówiła,ze jeszcze nie spotkała płci męskiej...

justyna8585

Post » Pon lut 08, 2010 15:49 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:potrzebne są nowe ładne zdjęcia i masa ogłoszeń , czy jest ktoś chętny pomóc ....

Nie wiemy dlaczego nikt nie dzwoni. Zrobiłyśmy "masę ogłoszeń" Frociakom, Zuzu, Tygrysowi, Primie (fakt, że dom znalazła, ale są też inne czarne), Kubusiowi, Kice kilka Czortowi. Mają (prócz Czorta) po 30 ogłoszeń, a Frotki nawet więcej. Może można byłoby jeszcze poogłaszać Psotkę, ale czekałyśmy na to aż będzie zdrowa i wysterylizowana. Tak samo Śnieżynki- miały sterylkę kilka dni temu, więc jeszcze nie ogłaszałysmy ich. Mają gumtree, widziałyśmy, chyba zrobiła je miłka. 30 ogłoszeń to te spis, więce portali nie znamy. Mama chętnie przyjdzie zrobić film, ale to musi być w ciagu dnia, jak jest jasno. Trzymamy kciuki za domki. Frotka i Amelka mają obsrwatroa na allegro.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon lut 08, 2010 16:08 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

obserwatora maja? 8O super! To zawsze cos :) Zauwazylam, ze najwieksze wziecie maja burasy, potem czarne koty. Inne jakos ciesza sie mniejszym zainteresowaniem, chyba, ze maja dluzsza siersc. Nie wiem zupelnie, czemu tak jest. Ja juz pytalam kogo sie da (i nie da) ;)... z mojego srodowiska niestety nie licze na adopcje raczej. Jedna znajoma mysli o dokoceniu sie, ale na razie jej maz ma miec operacje kolana, potem rehabilitacja, wiec na razie do tego glowy nie ma, nie dziwie sie z reszta. ale jestem z nia w stalym kontakcie jakby co. Poza tym pozostaje mi trzymac kciuki za mruczki :)

Kociara82

Post » Pon lut 08, 2010 20:51 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Frotka i Amelka na pewno mają też gumtree a co więcej to niestety nie pamiętam a nie zapisałam sobie, natomiast Oaza i Omega ogłoszone są na pewno tutaj: gumtree katowice, afisze.pl, ale.gratka.pl, pajeczyna.pl, animalia.pl, e-zwierzak.pl, twoje-ogloszenia.pl, cwirek.pl, owi.pl, adin.pl.... czemu nikt nie dzwoni ? nie rozumiem :roll:

miłka

Post » Pon lut 08, 2010 21:12 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Wow :lol: ile ogłoszeń , na pewno ktoś zadzwoni :lol:

Kubuś już pojechał do nowego domku a za moment przyjedzie ten po wypadku .... moze damy mu na imie Eustahy :wink: A może bedą inne propozycje :wink:

Ozzi znów kicha mocno krwią i jest na sterydzie :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 08, 2010 21:48 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Wow :lol: ile ogłoszeń , na pewno ktoś zadzwoni :lol:

Kubuś już pojechał do nowego domku a za moment przyjedzie ten po wypadku .... moze damy mu na imie Eustahy :wink: A może bedą inne propozycje :wink:

Ozzi znów kicha mocno krwią i jest na sterydzie :x

Nie karaj go imieniem :)

odnośnie tego domku dla trikolorki,to chyba jednak nie dla rozmnażania,chociaż kto wie,kopiuje:
"prosze nie myslec ze jestem jakas wymagajaca damulka po prostu bardzo tesknimy za harym bo tak go nazwalismy nigdy wczesniej nie pomyślałabym zeby miec w domu kota gdyż zawsze słyszalam ze koty sa fałszywe az do dnia w korym znalazlam malego kotka na smietniku zima wzielam go do domu z mysla ze zaniose do lecznicy i tam go zostawie pod namowa dzieci zostal z nami i dzis tego nie żałuje bo wniósł duzo radosci w nasze zycie zapomniałam dodac ze mam czerdziesci lat "

justyna8585

Post » Pon lut 08, 2010 21:53 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

bron Boze Eustachy! Obrzydkiwe! A jakiej masci jest kocio? Moze Elmo?

Kociara82

[poprzednia][następna]