Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 15:59 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

ponawiam pytanie ktos jest chętny na prowadzenie spraw Puchatkowa?
Serniczek

Post » Pon lut 08, 2010 16:04 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

ponieważ prowadzę już wątek schronowy łódzki i sprawy wokółkotylionowe, organizacyjnie nie dam rady czasowo.

pomoc dorywcza jak najbardziej

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon lut 08, 2010 17:00 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

potrzebne osoby do prowadzenia na stałe Puchatkowa :?
Serniczek

Post » Pon lut 08, 2010 17:52 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Dziewczyny, Puchatkowo musi być, bo zrobiłam zlecenie na cały rok :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lut 08, 2010 18:14 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Puchatkowo dziękuje molly88 za zakup na bazarku Magis oraz jerzykówce, Nemeziss i Andzie za wpłaty :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon lut 08, 2010 20:07 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

estre pisze:
Myszeńk@ pisze:Pozwolę sobie podrzucić Puchatkom wątek Mosia, ślicznego łobuza, który wpadł w ręce Erin66 w pewien zimowy wieczór:
viewtopic.php?f=13&t=107064
I poproszę o promowanie kocurrra :) i kontakt już bezpośrednio z opiekunką cfaniaka ;)

Bardzo proszę o pomoc i wsparcie :)
Kocurro jest tego wart :)

Moś pilnie szuka DT lub DS!

Obrazek[/quote]

:!: :!: :!: :!:

estre

Post » Pon lut 08, 2010 20:11 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Puchacz śliczniutki jest :1luvu: ale niestety nie mogę go przygarnąć chociaż bardzo bym chciala :(

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon lut 08, 2010 20:24 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Mos jest chomiczkiem idealnym dla początkującego kociarza, kot bezproblemowy i zabawny, rozmruczany. To zdjęcia z poczatków pobytu w dt - teraz już nie jest taki szary :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon lut 08, 2010 21:03 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Otrzymałam wpłatę o takim tytule: NA KONTO PUCHATKOWA - WILMA
Tylko nie wiem od kogo. Bo ja nie wysyłałam nr konta osobie o nicku Wilma...
Jest to osoba o imionach Maria Jolanta i adres jest z Warszawy.
Proszę o info czyja to wpłata tutaj lub na pw.
Proszę także o info czy to wpłata za cały rok czy za jakiś mniejszy okres.
Na razie jej nie księguję ponieważ brak istotnych informacji :D

estre

Post » Wto lut 09, 2010 18:33 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Sis pisze:Mos jest chomiczkiem idealnym dla początkującego kociarza, kot bezproblemowy i zabawny, rozmruczany. To zdjęcia z poczatków pobytu w dt - teraz już nie jest taki szary :)

Miałam w tamtym roku takiego tymczasa. Spróbuj sprawdzic czy chodzi w szelkach, podaj wagę kociaka, jak sie zachowuje i wystaw nietypowe Allegro będziesz zdziwiona ile osób sie złosi
viewtopic.php?f=13&t=106262 tu jest watek podobnego tymczasa, który bardzo szybko znalazł domek :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto lut 09, 2010 18:59 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

viewtopic.php?f=1&t=88954&p=5579898#p5579898

Bardzo potrzebny tymczas dla puchatego, młodego, rudego kocura. Został potrącony przez samochód. Przeszdeł dwie operacje. W schronie nie ma szans bo zaraz coś złapie. Więcej na jego temat wie markopolo00.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Wto lut 09, 2010 21:24 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Pieczarko napiszcie do zirrael na pw. Może weźmie bidoka?????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 09, 2010 21:25 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Pieczarko napiszcie do zirrael na pw. Może weźmie bidoka?????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 09, 2010 21:41 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

estre pisze:Otrzymałam wpłatę o takim tytule: NA KONTO PUCHATKOWA - WILMA

Ta Pani to Osoba,które adoptowała ode mnie koteńkę znaleziona na cmentarzu-bo wbrew temu co czasem czytam o sobie na innych watkach-nie pomagam tylko rasowym w pseudohodowlach. Pani o nicku Wilma dała dom krówkowej kotce,znalezionej przeze mnie w ciężkim stanie-po odebraniu jej kociąt i pozostawieniu bez opieki przez osobe,która ją przygarnęła. Zabrałam ja i po pobycie i leczeniu w lecznicy-została wysterylizowana a Wilma stała sie Jej najlepszą Opiekunką. Kota została doleczona (miała tasiemca) i jest szczęśliwa w nowym domu. Wilma przekazała wtedy wsparcie dla Puchatkowa ze wskazaniem na koty u Zirrael. Dotację przekazałam. To było w czerwcu ubiegłego roku. Teraz jestem z Wilmą w kontakcie,mam wieści o kotce i ostatnio wysyłałam dane do przelewu.Za jaki okres-nie wiem-zaksieguj na razie jako jednorazowa wpłatę.Wilmo-bardzo dziękuję. :D
Serniczek

Post » Wto lut 09, 2010 22:05 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Serniczek pisze:
estre pisze:Otrzymałam wpłatę o takim tytule: NA KONTO PUCHATKOWA - WILMA

Ta Pani to Osoba,które adoptowała ode mnie koteńkę znaleziona na cmentarzu-bo wbrew temu co czasem czytam o sobie na innych watkach-nie pomagam tylko rasowym w pseudohodowlach. Pani o nicku Wilma dała dom krówkowej kotce,znalezionej przeze mnie w ciężkim stanie-po odebraniu jej kociąt i pozostawieniu bez opieki przez osobe,która ją przygarnęła. Zabrałam ja i po pobycie i leczeniu w lecznicy-została wysterylizowana a Wilma stała sie Jej najlepszą Opiekunką. Kota została doleczona (miała tasiemca) i jest szczęśliwa w nowym domu. Wilma przekazała wtedy wsparcie dla Puchatkowa ze wskazaniem na koty u Zirrael. Dotację przekazałam. To było w czerwcu ubiegłego roku. Teraz jestem z Wilmą w kontakcie,mam wieści o kotce i ostatnio wysyłałam dane do przelewu.Za jaki okres-nie wiem-zaksieguj na razie jako jednorazowa wpłatę.Wilmo-bardzo dziękuję. :D

Pytałam bo wpłata była spora i nie wydawało mi się, żeby ktoś płacił taką kasę co miesiąc. Ok, na razie wpisuję jako jednorazowa :D

estre

[poprzednia][następna]