kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:![]()
Robi co może!
Świetne minki robi Safulek na tej szafie , szkoda że nie widać Laffizdrolkowego pysia
Widać na dwóch, i nawt otwarty pyszczek do zeżarcia Safci!![]()
smacznego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Robi co może!
Świetne minki robi Safulek na tej szafie , szkoda że nie widać Laffizdrolkowego pysia
Kociara82 pisze:kalair, znajac moje zczescie...ale nie mam innego wyjscia, jak czekac... tak jak w tamtym przypadku...
Kociara82 pisze:kalair pisze:bubor pisze:Świetne minki robi Safulek na tej szafie , szkoda że nie widać Laffizdrolkowego pysia
smacznego
kropkaXL pisze:Bożenko-sufit to Pikuś-ważne,że kompa zawsze na noc wyłączam z sieci i całe ustrojstwo telewizyjne-może szlag by go trafił przez to zwarcie?
Robi co może!
kalair pisze:Kociara82 pisze:kalair, znajac moje zczescie...ale nie mam innego wyjscia, jak czekac... tak jak w tamtym przypadku...
No ja Cię proszę..Więcej optymizmu.I nie tylko czekaj, mówi się, że kropla drąży skałę.
![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Świetne minki robi Safulek na tej szafie , szkoda że nie widać Laffizdrolkowego pysia
....i nawet ślicznie rozcapierzone Laffizdrolkowe łapcie odpychające Safulkę
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:kalair, znajac moje zczescie...ale nie mam innego wyjscia, jak czekac... tak jak w tamtym przypadku...
No ja Cię proszę..Więcej optymizmu.I nie tylko czekaj, mówi się, że kropla drąży skałę.
![]()
dzieki za pocieszenie, ale z perspektywy czasu patrzac, tamto bylo latwiej spelnic, a kot... chyba jeszcze poczeka... No, chyba, ze wygram 6 w toto lotka, wtedy natychmiast szukam mojego "kociego idealu"
kropka, Pan Pikuś![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Pewnie tak-tu nikt na pieniądzach raczej nie spi,wiec tnie sie wydatki jak sie da!
I tak juz powinnam całe mieszkanie pomalować,ale zwlekam z tym,bo sa ważniejsze potrzeby-kocie życia!
Masz rację Ola-Pan Pikuś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości