Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:kalair, mialam w zyciu 2 najwieksze marzenia. Jedno spelnilam po 16 latach, czy na kota tez musze tyle czekac?!
maciejowa pisze:Dobry wieczór dziewczyny kochane! Safi jaka ty piękna jesteś! Miło Was znów odwiedzićMam nadzieję, że teraz już zostanę z Wami na dłużej...
Łatek
i Duża
bubor pisze:kalair pisze:Troszkę realizmuKretki się tłuką na szafie, a mnie serce staje!
![]()
Ugryzę Cię!
..albo odepchnę..
..a najlepiej będę robić uniki!
Walcz Laffizdrolku , nie daj sie małolacie![]()
kalair pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczór dziewczyny kochane! Safi jaka ty piękna jesteś! Miło Was znów odwiedzićMam nadzieję, że teraz już zostanę z Wami na dłużej...
Łatek
i Duża
![]()
Łateczku!!
![]()
![]()
![]()
Ale się cieszymy!!
Kretki
Hej Kasiu! Fajnie jak już będziesz!
kalair pisze:![]()
Robi co może!
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczór dziewczyny kochane! Safi jaka ty piękna jesteś! Miło Was znów odwiedzićMam nadzieję, że teraz już zostanę z Wami na dłużej...
Łatek
i Duża
![]()
Łateczku!!
![]()
![]()
![]()
Ale się cieszymy!!
Kretki
Hej Kasiu! Fajnie jak już będziesz!:) Dziękuję
I postaram się bywać jak najczęściej.
kropkaXL pisze:Bożenko-wielkie dzięki za podrzucanie wątku i za troske-już jestem "pod napięciem"-mam nadzieję,że na dłuuugo!
Kochana jesteś,że o nas pamietasz-Ty zawsze znajdujesz czas by podrzucać Braciszków![]()
![]()
![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:![]()
Robi co może!
Świetne minki robi Safulek na tej szafie , szkoda że nie widać Laffizdrolkowego pysia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 87 gości