S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 22:06 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Jedzenie zamówiłam powinno być w poniedziałek najpóźniej we wtorek, natomiast jeden transporterek pojechał z Królisią i jest u Marysi muszę po niego podjechać, może we wtorek jak będę jechała na kocianię.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 07, 2010 22:30 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Wpłynęły mi pieniądze od Majencji i Madziuli - dziękujemy bardzo :D
poza tym jeszcze do pieniędzy z akcji sreberkowej doszła wpłata z bazarku dorotak97 wpłaciła Muti 25zł dziękujemy bardzo :1luvu:
czyli łącznie z akcji sreberkowej uzyskałyśmy 1125zł
A ja czekam cały czas na fakturę za prąd powinna być lada dzień.

terenia1

Post » Nie lut 07, 2010 23:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Tara, Dyzio, Boniek, Pędzel, Nuka, Petra, Peja - zrobiłam im ogłoszenia na www.cafeanimal.pl

terenia1

Post » Nie lut 07, 2010 23:14 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

terenia1 pisze:Tara, Dyzio, Boniek, Pędzel, Nuka, Petra, Peja - zrobiłam im ogłoszenia na http://www.cafeanimal.pl

Ja pierdziulam - Teresa mkniesz jak Tornado :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lut 08, 2010 7:55 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Witam się z rańca
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lut 08, 2010 8:46 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dzien dobry Kocia Chatko :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lut 08, 2010 9:30 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Ogłoszenia na E - ZWIERZAK i KUP-SPRZEDAJ.
Zrobione :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lut 08, 2010 9:34 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Próbowałam tez zrobić na adopcjacjach.org ale mój mózg tego nie wytrzymuje :evil: :evil: :evil:

Boze co za portal - bawić się, sprawdzać czy wszystko jest prawidłowo napisane..... :twisted:

To jest dobre jak się ma jedno ogłoszenie do wystawienia a nie 10 :?
MIKUŚ

Post » Pon lut 08, 2010 12:18 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dalia w Domku Stałym czuje się jak u siebie, jak by mieszkała tam od lat :D
Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lut 08, 2010 13:05 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Kropeczka13 pisze:Dalia w Domku Stałym czuje się jak u siebie, jak by mieszkała tam od lat :D
Obrazek

Obrazek

Dalia to piękna koteczka :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon lut 08, 2010 15:39 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

MIKUŚ pisze:Próbowałam tez zrobić na adopcjacjach.org ale mój mózg tego nie wytrzymuje :evil: :evil: :evil:

Boze co za portal - bawić się, sprawdzać czy wszystko jest prawidłowo napisane..... :twisted:

To jest dobre jak się ma jedno ogłoszenie do wystawienia a nie 10 :?

No dokładnie jestem tego samego zdania.Ja popstrykalam sie z admi strony i podziekowałam za współpracę :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 08, 2010 15:49 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

terenia1 pisze:Jedzenie zamówiłam powinno być w poniedziałek najpóźniej we wtorek, natomiast jeden transporterek pojechał z Królisią i jest u Marysi muszę po niego podjechać, może we wtorek jak będę jechała na kocianię.

Transportery się znalazły :ok: Drugi jest u Hidi,ale prosze o zwrot na kociarnię szykują się sterylki

Monika kupiła mokre jedzenie.Puchy będą na kociarni dziś wieczorem lub jutro ok godz 11.Iweta wrzuciłam ci na gg info :mrgreen:

Wiesiu jak wygospodarujesz chwilkę prosimy o naprawe drzwi.Przyznam się bez bicia jam to uczyniła .Klamka z połową drzwi została mi poprostu w ręce :oops:

No to teraz apel!!
-jezeli ktos ma stare swetry na zbyciu z checia przyjmiemy na posłania do boksów.
-jezeli ktoś ma bawełniane szmaty z checią przyjmiemy do czyszczenia boksów
-jezeli ktos posiada tablice korkową z chęcią przyjmiemy
-jezeli ktoś posiada resztki farby lub emulsji (kolory jasne pastelowe) z chęcią przyjmiemy
Będę malowała :wink:
Trzymam mocne kciuki za naszą damulę Dalię :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 08, 2010 15:57 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

mar_tika pisze:Wiesiu jak wygospodarujesz chwilkę prosimy o naprawe drzwi.Przyznam się bez bicia jam to uczyniła .Klamka z połową drzwi została mi poprostu w ręce :oops:

No Marta ale cie siła rozpiera żeby tak załatwić biedne drzwi :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lut 08, 2010 17:04 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

mar_tika pisze:No to teraz apel!!
-jezeli ktos ma stare swetry na zbyciu z checia przyjmiemy na posłania do boksów.
-jezeli ktoś ma bawełniane szmaty z checią przyjmiemy do czyszczenia boksów
-jezeli ktos posiada tablice korkową z chęcią przyjmiemy
-jezeli ktoś posiada resztki farby lub emulsji (kolory jasne pastelowe) z chęcią przyjmiemy
Będę malowała :wink:
Trzymam mocne kciuki za naszą damulę Dalię :ok:

zabieram się za przeszukanie domku .... i to pewnie nie jednego heh
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lut 08, 2010 18:08 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

" Zwierzę można zabić, przecież nic nie czuje

To nie znęcanie, tylko twarda ręka. Wychowanie - mówią chórem

Kotów nie opłaca się sterylizować. Łatwiej przecież jest dopiero co urodzone kociaki utopić w beczce, albo wyrzucić na pole, na pewną śmierć. To samo robi się ze szczeniakami. Zostaje jeden, pierwszy, ten najsilniejszy. Gdy dorośnie, będzie stał przykuty łańcuchem do licho skleconej budy. Jak będzie szczekał za głośno, to od pijanego "pana" dostanie łopatą po łbie i skończy swój marny żywot. Okrucieństwo dziwi tylko nielicznych. Przecież pies to zwierzę, a ono nie cierpi - uważa reszta.

Kota, zwykłego szarego dachowca, dzieci złapały w ogrodzie. Nie był duży, zaledwie kilkumiesięczny. Nie uciekał przed dziećmi, więc spokojnie sobie z nim poradziły. Najpierw założyły mu smycz na szyję. Smycz to zwykły sznurek zawiązany na supeł. Kociak miał za nimi chodzić, jak pies. Gdy się opierał, dzieci szarpały za sznurek. Potem biegły, ciągnąc zwierzaka za sobą. Kociak szorował łapkami po chodniku, wyrywał się, ale tylko pętla ze sznurka coraz ciaśniej zaciskała się na jego szyi. Na szczęście spacer szybko znudził się dzieciom. Urządziły więc karuzelę. Kota brały za łapki i kręciły się dookoła. Kociak miauczał przeraźliwie. Dzieci były przekonane, że karuzela musiała mu się podobać.

Justyna usłyszała właśnie ten przeraźliwy pisk kota. Wyjrzała przez okno i zobaczyła, jak dzieci robią karuzelę. Zeszła do nich na dół uwolnić zwierzaka. Gromada uciekła, rzucając po drodze kota do ogrodu. Justyna wśród dzieci rozpoznała jedną z dziewczynek. Była to córka jej sąsiadki. Poszła na skargę do jej matki. - Co pani robi zaraz aferę, dzieci się tylko chciały bawić z kotem, wcale się nad nim nie znęcały. Zresztą to tylko dachowiec - zareagowała kobieta i zatrzasnęła dziewczynie drzwi przed nosem.

- Na końcu usłyszałam jeszcze, że jestem wariatką, bo bronię kota. Może jeszcze, gdyby dzieci miały np. trzy lata, to bym zrozumiała, że są małe i mogą nie rozumieć, że wyrządzają kotu krzywdę. Ale córka mojej sąsiadki chodzi już do szkoły. Inne dzieci były w jej wieku. Wszystkie dręczyły kota dla zabawy "
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]