Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vilinskonov pisze:dzieciak ostatni to tulic i sciskac wiec nie wiem czy o to kotu chodziRolex znosi to z godnoscia, sama sie dziwie ze zamiast uciekac lezie do niego jak do miodu
link mi sie nie otwierapoprosze jeszcze raz
narazie prowadze rozmowy w sprawie jednej koteczki , zobacze co tam sie wykroi
15pietro pisze:Czarna kotka z białym krawatem. Jest na przechowaniu w klinice, szuka DT lub DS! Drobna domowa koteczka, trochę płochliwa, ale nie przejawiająca agresji. Opiekowała się kociętami przynoszonymi przez karmicielkę. Jest w bardzo dobrej formie, jak na razie nie ma nawet kataru. Na kolanach się szybko relaksuje, mruczy i nadstawia boki do głaskania. Uwielbia się wylegiwać na kanapie. Potrzebuje trochę czasu, żeby znowu zaufać ludziom.
![]()
![]()
![]()
Czarna kotka bez krawata. Masywna kilkuletnia kotka z bardzo mocną kufą przez co wygląda jak dorodny kocur. jest bardzo przestraszona, ale uwielbia głaskanie gdy czuje się bezpiecznie, wtedy wywala brzuszek i głośno mruczy. Bardzo lubi się bawić. Nie wykazuje agresji. Kotka miała zrobione testy na FIV i FelV (jest zdrowa) oraz biochemię i morfologię krwi, która wyszła idealnie.oczekuje na adopcję u Mamuśki Poddasza
![]()
![]()
![]()
Cykoria koteczka o przepięknych zielonkawych oczach. Ukrywała się za kuchenką, jest potwornie przerażona. Na kolanach szybko relaksuje się i mruczy. Będzie potrzebowała dużo uwagi aby przełamać jej strach. Boi się obcych, ale przed karmicielką nie uciekała. Uwielbia towarzystwo innych kotów, była bardzo zżyta z czarną koteczką bez krawata. Aktualnie przebywa w Koterii.![]()
vilinskonov pisze:prosze o jakies linki bo nie mam jak potem namiaru na osobe zajmujaca sie kotkiem znalezc, tyle tych watkow
vilinskonov pisze: wczoraj sie na lydki rzucal i gryzl - taki chlopak rozrywkowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości