KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 21:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

Hanulka pisze:panikota :1luvu: dzieki.. myślę, że tego wątku.... pierwszy post prawie gotowy... czekam na zwroki od andzeliki i może wejdźcie na mój czwarty post i zobaczcie "projekt", dam do niego jeszcze wątki koteczków z domkami i może namiar na stronę www RTOZ????

czekam od Was na propozycję do ew. zmian...

banerek w stylu krakvwrtu bardzo mi się podoba...

Ok, rozumiem, banerek do wątku ... myślałam, że chodzi o coś z 1%. Nie ma sprawy, tylko znajdę chwilkę :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lut 07, 2010 21:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

panikota pisze:
Hanulka pisze:panikota :1luvu: dzieki.. myślę, że tego wątku.... pierwszy post prawie gotowy... czekam na zwroki od andzeliki i może wejdźcie na mój czwarty post i zobaczcie "projekt", dam do niego jeszcze wątki koteczków z domkami i może namiar na stronę www RTOZ????

czekam od Was na propozycję do ew. zmian...

banerek w stylu krakvwrtu bardzo mi się podoba...

Ok, rozumiem, banerek do wątku ... myślałam, że chodzi o coś z 1%. Nie ma sprawy, tylko znajdę chwilkę :lol:

ojej :oops: ja bardziej myslałam o 1%, do wątku są banerki (nawet dwa), ale może też by sie przydał najnowszy?? ale w pierwszej kolejności 1%..., jakbys mogła... co by bylo do tego potrzebne???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 08, 2010 8:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

ciocie i wujkowie, prowadzimy cały czas... kraków zaraz za nami... pracujmy nadal :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 08, 2010 9:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

Hanulka pisze:ojej :oops: ja bardziej myslałam o 1%, do wątku są banerki (nawet dwa), ale może też by sie przydał najnowszy?? ale w pierwszej kolejności 1%..., jakbys mogła... co by bylo do tego potrzebne???

Nic do tego nie jest potrzebne tylko muszę wiedzieć dokąd ma przekierowywać banerek, najlepiej, żeby kierował w miejsce, gdzie będzie od razu dokładna informacja w jaki sposób dokonać wpłaty 1% na rzecz RTOZ. Zatem moim zdaniem albo do ulotki przygotowanej przez Kociamysza, albo jeśli do pierwszej stronie wątku to powinna na samej górze być dokładna informacja o 1%, przynajmniej na czas składania PITów :)

Banerek zrobię, a Wy zdecydujcie gdzie ma kierować po kliknięciu.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon lut 08, 2010 9:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

panikota pisze:
Hanulka pisze:ojej :oops: ja bardziej myslałam o 1%, do wątku są banerki (nawet dwa), ale może też by sie przydał najnowszy?? ale w pierwszej kolejności 1%..., jakbys mogła... co by bylo do tego potrzebne???

Nic do tego nie jest potrzebne tylko muszę wiedzieć dokąd ma przekierowywać banerek, najlepiej, żeby kierował w miejsce, gdzie będzie od razu dokładna informacja w jaki sposób dokonać wpłaty 1% na rzecz RTOZ. Zatem moim zdaniem albo do ulotki przygotowanej przez Kociamysza, albo jeśli do pierwszej stronie wątku to powinna na samej górze być dokładna informacja o 1%, przynajmniej na czas składania PITów :)

Banerek zrobię, a Wy zdecydujcie gdzie ma kierować po kliknięciu.

Tak jest :!: :!: :!: Też myśle, że do ulotki....czy plakatu, mogę ją umieścić w moim poście z zbiorem wątków, czyli mój pierwszy lub drugi w wątku na str. 1, czy to miałoby sens? z pierwszym postem mamy trochę klopoty, bo zawsze trzeba do niego angazować andzelikę, która, jak wiemy i tak ma co robić.....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 08, 2010 9:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

Hanulka pisze:Tak jest :!: :!: :!: Też myśle, że do ulotki....czy plakatu, mogę ją umieścić w moim poście z zbiorem wątków, czyli mój pierwszy lub drugi w wątku na str. 1, czy to miałoby sens? z pierwszym postem mamy trochę klopoty, bo zawsze trzeba do niego angazować andzelikę, która, jak wiemy i tak ma co robić.....

Hmmm, to żeby nie angażować Andżeliki, to może jednak bezpośrednio do plakatu/ulotki ... niby można zrobić tak link, żeby wyświetlał się nie pierwszy post, ale coś niżej, ale to niekoniecznie zawsze jest dokładnie tam gdzie się chce ...
Zobaczę, najpierw muszę zrobić sam banerek, a link to kwestia wtórna :)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon lut 08, 2010 9:31 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

panikota pisze:
Hanulka pisze:Tak jest :!: :!: :!: Też myśle, że do ulotki....czy plakatu, mogę ją umieścić w moim poście z zbiorem wątków, czyli mój pierwszy lub drugi w wątku na str. 1, czy to miałoby sens? z pierwszym postem mamy trochę klopoty, bo zawsze trzeba do niego angazować andzelikę, która, jak wiemy i tak ma co robić.....

Hmmm, to żeby nie angażować Andżeliki, to może jednak bezpośrednio do plakatu/ulotki ... niby można zrobić tak link, żeby wyświetlał się nie pierwszy post, ale coś niżej, ale to niekoniecznie zawsze jest dokładnie tam gdzie się chce ...
Zobaczę, najpierw muszę zrobić sam banerek, a link to kwestia wtórna :)

ok, proszę wykorzystaj ten kolorowy plakat, moim zdaniem w necie jest czytelniejszy... a banerek w podobie do krakvetu bylby najcudniejszy, chyba że masz inny pomysł... :D :D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 08, 2010 9:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lut 08, 2010 10:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

no to teraz po równo :( ..... działajmy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 08, 2010 10:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

:ok: :ok: :ok:

szirra

Post » Pon lut 08, 2010 11:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

spadamy :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 08, 2010 11:54 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

Widzę :(
Może na "kotach" dać znać?

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Pon lut 08, 2010 14:11 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

Trzeba mobilizację ogłosić :ok: :ok: :ok: Spróbuję do Tyszan zaapelować . Oni są rodzinni ,więc na pewno pomogą. :1luvu: :1luvu:

szirra

Post » Pon lut 08, 2010 14:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

zawsze jeden glos do tyłu 8O

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon lut 08, 2010 15:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO - BŁAGAMY O D/S

A ja zmienie temat - Hania, trzecie zdjęcie Krawacika w 1 poscie to Krecik (nie ma białego) :wink: Jesli to ja źle opisałam zdjecia - przepraszam :oops:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia][następna]