Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karena pisze:Ja założe te 20 zł. dam im do ręki a potem mi na konto Ola prześle, bo nie znam konta znajomych.
martaslupsk pisze:A co z tymi maluchami co do swinoujścia miały jechać...??
martaslupsk pisze:Więc tak::)
Pieniążki od Cudak 1 doszły:)
martaslupsk pisze:Koszty leczenia......dla malucha leczenie załatwiłam darmowe.jakby ktoś miał dobre chcęci to przyda się karma Royal canin Weaning ( ja mam malutkie pudełeczko dla niego tylko) i pózniej szczepienia.Na leczenie nie pójdzie nic.Tyle mogę dla niego zrobić.
martaslupsk pisze:Wiecej nie jestem w stanie:( jakby ktoś mógł wspomóc karma byłoby super, puszeczki convalescence ( czy jakoś tak ) też by się przydały ( wiem że to drogie ale malucha trzeba doprowadzic do stanu uzywalnoiści) Wiec zamiast zbiórki na leczenie ...jakaś zbiórka na jedzonko??
olamichalska pisze:jak będziecie miały transport na te pozostałe maluchy i ktoś będzie mógł je przewieźć to również oferuję pomoc w sfinansowaniu podróży...
teraz będe w miarę na bieżąco na forumie.
martaslupsk pisze:To czy te 30zł co wysle Ola mogę przeznaczyć na jedzonko czy to trzeba komus zwrócic za transport??
martaslupsk pisze:A wątek maluchowi załoze jak juz będę wiedziała co mu jest i porobie fotki.Jeszcze dzisiaj napiszę co powiedział wet .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 106 gości