Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:KAsia Amy pisze:A ja latem to chyba najbardziej słońca nie lubię i opalać się nie lubię.. brr...
To tak jak jaI jeszcze upału nie lubię
kinga w. pisze:Opalać, w sensie wylegiwać na słońcu to ja też nie - nudzi mi się - ale latem jest wszystko co lubię. Słońce jest, ciepło jest... I można zarobić bo w Krakowie ruch jest. I można sobie na motorku bryknąć i można (jak się czas znajdzie) nad jeziorko bryknąć i popływać można. I nie trzeba się ubierać w 20 szmat żeby z domu wyjść i można chodzić w lekkich butach zamiast tych zimowych kajdan.
kinga w. pisze:To co robię - biżuterię.
charm pisze:kinga w. pisze:To co robię - biżuterię.
A masz gdzieś jakąś galerię? bo chętnie bym pooglądała...
KAsia Amy pisze:shira3 pisze:KAsia Amy pisze:A ja latem to chyba najbardziej słońca nie lubię i opalać się nie lubię.. brr...
To tak jak jaI jeszcze upału nie lubię
Upału też nie lubię!! Bo się przegrzewam..
kinga w. pisze:A ja lubię. Pracuję na ulicy, ale stoisko jest zacienione więc upał mnie jakby mniej dopada, z resztą ja ciepłolub jestem. Eh... Chcę lato.
O, charm, święta racja! I latem jakby człowiek cały lżejszy i bardziej w ruchu.
Tosza pisze:kinga w. pisze:A ja lubię. Pracuję na ulicy, ale stoisko jest zacienione więc upał mnie jakby mniej dopada, z resztą ja ciepłolub jestem. Eh... Chcę lato.
O, charm, święta racja! I latem jakby człowiek cały lżejszy i bardziej w ruchu.
wyrwane z kontekstu brzmi bardzo fajnie
![]()
pogadam z córką, czy by Ci nie zrobiła strony internetowej9 to dobre, ale leniwe dziecko)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 274 gości