MariaD pisze:Kawusia we dwoje i możesz nawrzucać mi ile wlezie.![]()

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MariaD pisze:Kawusia we dwoje i możesz nawrzucać mi ile wlezie.![]()
d_anek pisze:MariaD pisze:Kawusia we dwoje i możesz nawrzucać mi ile wlezie.![]()
zamierzam!!!!
![]()
O-l-g-a pisze:d_anek pisze:MariaD pisze:Kawusia we dwoje i możesz nawrzucać mi ile wlezie.![]()
zamierzam!!!!
![]()
jak to we dwoje ?????
a ja ?
przecież d_anek będzie miała pod opieką mnie
O-l-g-a pisze:fenek pisze:Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed WYSTAWĄ. Kocięta do 6 miesiąca nie muszą posiadać szczepień przeciw wściekliźnie.
czy w przypadku miotów ten miesiąc tez jest wymagany ???
zwykle w przepisach jest 14 dni, czasem 21 ?
jak ma się miesiąc od szczepień do przyjęć kociąt 3-miesięcznych ?
fenek pisze:Wystawcy otrzymają zniżkę na opłatę parkingową
WYSTAWCY: Przypominamy wystawcom o bezwzględnym obowiązku posiadania przy wejściu oryginalnego zgłoszenia na wystawę potwierdzonego pieczątką macierzystego Klubu jak również potwierdzenia dokonania opłaty wystawowej. Koty muszą być zaczipowane. W przypadku braku zgłoszenia wystawowego z pieczątką klubową wystawca nie zostanie dopuszczony do udziału w wystawie. Brak natomiast potwierdzenia opłaty wystawowej spowoduje jej ponowne pobranie. Informujemy również wystawców, że koty zgłoszone do udziału w wystawie muszą posiadać aktualne zaświadczenie weterynaryjne. Koty nie Zaświadczenia będą sprawdzane w oba dni wystawowe (sobota –niedziela) !!!!!
UWAGA: Zgodnie z przepisami FIFe przez cały czas trwania wystawy koty muszę przebywać w wyznaczonych klatkach, aż do oficjalnego zakończenia WYSTAWY.
Informujemy, że wydawanie dyplomów i kart ocen kotów biorących udział w wystawie będzie się odbywać po Best In Show, zarówno w sobotę jak i w niedzielę! Warunki weterynaryjne : Koty uczestniczące w Wystawie muszę być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych. Muszę posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż 3 dni przed WYSTAWĄ. Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż 15 dni przed WYSTAWĄ. Kocięta do 6 miesiąca nie muszą posiadać szczepień przeciw wściekliźnie. Koty białe muszę mieć dodatkowo zaświadczenie lekarskie o stanie słuchu. Wystawiane koty muszę mieć OBCIĘTE PAZURKI. Prawo wstępu na teren WYSTAWY maję koty, które ukończyły 3 miesiące, są umieszczone w katalogu i przeszły kontrolę weterynaryjną.
fenek pisze:Chcę poinformować wszystkich uczestników naszej wystawy, że razem z nami obchodzić będą Światowy Dzień Kota i będą bawić się walentynkowo znani ludzi polskiej kultury i rozrywki.
Zapowiedzieli swój udział Rafał Bryndal, Ewa Złotowska, Maryla Wais -zwystawą fotograficzną,
Zespół Papa Dance, dziewczyny z zespołu Sisters,
Grzegorz Szponder, Paweł Golec, Ania Chodakowska i Martyna Rux z zespołem TVP3.
Czekamy na potwierdzenie uczestnictwa przez dalsze osoby. Atrakcji będzie wiele.
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Jak to jest z potwierdzeniami.Ostatnio słyszałam informację,że wysyłane są zbiorcze listy do klubów i tam jest potwierdzana przynależność.Czy to prawda?
Ja dostałam pustego maila po zgłoszeniu elektronicznym. Nie moglam potwierdzić zgłoszenia, bo nie bylo linka.
P.Irena zadzwoniła do mnie prosząc o potwierdzenie i na moją informację, że mam pustego maila odpowiedziala, że nie jest potrzebne potwierdzenie z klubu bo ona to robi wysyłając listy do klubów.
Dobrze by bylo by organizator wystawy to potwierdził, bo inaczej na pustym mailu będe miec pieczątke klubu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości