Bury Rolex już jest u siebie w domku i ma już Koleżankę :-))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 13:53 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

ahahahaha, mam taką samą sytuację z moim kompem i kotami. Oczywiście cała wina spoczywa na Maniu, bo tylko on jest na tyle mały żeby wejść do środka. Jako że swoje koty ogromnie miłuje staram się jednak wyszukać jakieś inne wytłumaczenie niedyspozycji mojego kompa :ok:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt lut 05, 2010 15:45 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

Znowu fajowe wieści!!

Tak, koty mają niejedną "zdolność", w tym i mieszczenia się w nieprawdopodobnych miejscach :ryk:

Ruda fajowa :1luvu:
Może zmieni się po przyjściu do nowego domu.. Niejednokrotnie koty zachowują się inaczej niż w DT..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lut 05, 2010 15:50 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

vilinskonov pisze:witam,
Rolex zadomowil sie na dobre - nawet jestem zaskoczona ze tak szybko poszlo, czuje sie coraz pewniej, wlazi gdzie popadnie (np. zmiescił sie w szafce do której ja nie mogłam juz nic wstawic - jak tym kotom sie to udaje?)
atrakcji i zabawy zaczyna szukac wiec powoli chyba trza mu towarzyszke znalezc :)
taka sobie upatrzylam: adopcje/index.php?p=5033
ale ponoc kocica nie bardzo do dzieci wiec troche mi zal :( moze by jednak sie nadawala po oswojeniu ?
a Rolex taki bury to nie jest... raczej brazowy, jak na podlodze w lazience lezy to sie z nia zlewa :)
pozdrawiamy :D

a to przecież Ruda z naszej józefowskiej akcji!!! - trzeba brać do kompletu, bo to kociaki "cioteczkowo spokrewnione"... :wink: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lut 05, 2010 16:00 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

To prawda, Asieńko :D
Genowefa jednak zna swojego tymczasa na tyle, że wie kogo i czy może polecić..

Kaprys2004

Post » Sob lut 06, 2010 1:32 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

witam,
czesciowo odzyskałam dostęp do okana na świat :) (chociaz dysk główny padł i nie wiadmo jak to sie skonczy dla moich danych - głownie o zdjecia chodzi , buuu)
ruda strasznie mi w pamiec i serducho zapadła (a tak bwt ja tez z Jozefowa jestem :))
towarzyszki szukac musze bo po dwoch tygodniach adaptacji Pan Kot sie nudzi - w nocy upolowal moja szczoteczke do zebów - skutecznie, do wyrzucenia sie nadala jeno (mąż twierdzi ze one mietowa paste do zebow lubia), wczoraj (chyba) przegryzl skutecznie kabel od glosnika - no nie wiedzialam ze koty to potrafia , trza kabel wymienic i jakos zabezpieczyc - mam nadzieje ze nie bedzie elektycznych gryzl bo skonczy jak kot Grinswooldow :evil: (zle skonczyl)
zakladam ze te wybryki to wlasnie z nudow, w dzien skubaniec spi a w nocy rozrabia
pozdrawiamy i wkrotce postaramy sie pokazac
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Sob lut 06, 2010 10:19 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

No tak to jest z miłością..
Ale bezpieczeństwo dzieci jest najważniejsze. Najwidoczniej nie wiadomo jak by reagowała na dzieciaki. A tu potrzebna jest pewność..

No to jak nie Ruda od Genowefy, to może Dymek również od niej, również z wątku józefowskiego (fota jest w linku), bo to miziak nad miziakami.
viewtopic.php?f=13&t=105434&p=5548352#p5548352

A jak nie to może..

rudy:
viewtopic.php?f=13&t=107111&p=5552265#p5552265

mała śliczna tricolorka:
adopcje/szukaj.php?uid=25055

dwie długowłose i dwa małe bury i czarny:
viewtopic.php?f=13&t=107173&p=5562925#p5562925

Kaprys2004

Post » Sob lut 06, 2010 10:40 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

vilinskonov pisze:upolowal moja szczoteczke do zebów - skutecznie, do wyrzucenia sie nadala jeno (mąż twierdzi ze one mietowa paste do zebow lubia), wczoraj (chyba) przegryzl skutecznie kabel od glosnika - no nie wiedzialam ze koty to potrafia , trza kabel wymienic i jakos zabezpieczyc - mam nadzieje ze nie bedzie elektycznych gryzl bo skonczy jak kot Grinswooldow :evil: (zle skonczyl)

hehehehe, dobry jest. Mój Manio obecnie w kołnierzu, po operacji też zasmakował w kablach :roll: Nie wiem czy to pozostałości po instynkcie, ale pozbawił mnie myszki komputerowej 8O Dziś w nocy. na szczęście miałam zapasową, która co prawda "przerywa", ale lepszy rydz :wink:
Może mu coś w tym małym, zwichniętym już i tak móżdżku poprzestawiali podczas operacji?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob lut 06, 2010 12:10 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

a ja jeszcze zaproponuję Iskierkę od Myszy - też z tej samej józefowskiej akcji - kicia mega kontaktowa, chętna do zabawy i przeurocza!!!
viewtopic.php?f=13&t=106853

joluka

Post » Sob lut 06, 2010 13:03 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

witam,
wszystkie polecone kotki super ale chce kocice bo mi za duzo facetow w domu sie zrobilo (jedna jestem i potrzebuje wsparcia )
iskierka urocza ale chyba za bardzo szalona :) boje sie ze mi chalupe zdemoluja we dwojke, spokojniejszej panny potrzebuje, a moj maz preferuje jednokolorowe :( jak nie ruda to moze za czarna bym sie rozejrzala ? ta srebrna dlugowlosa polecana tez piekna ale widze ze juz ktos ja sobie upatrzyl - a ja nie bardzo mam doswiadzenie z dlugowlosym kotem, moja siostra kiedys miala suczke taka mala rudowlosa (nie pamietam rasy) i czesanie bylo koszmarem, szczegolnie jak juz byla stara i humory miewala :( no nic bede szukac az trafie na wlasciwa :)
co do rudej to ja sie o dzieci nie boje ale nie chcialbym zeby kot nie czul sie dobrze
Rolexowi lekko dokuczaja, szcegolnei mlodszy ale mysle ze jeszcze kilka tygodni i sie uspokoi - chodza i nekaja do zabawy, troche ganiaja ale kot jakos to znosi, spokojem stoickim sie zaslaniajac :)
poranny przeglad nie wykazal narazie zadnych nocnych szkod,
za to wczoraj wroga przez okno wyczail i szczekal jak pies, az sie potomstwo usmialo :)
:kotek:

vilinskonov

Post » Sob lut 06, 2010 13:22 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

Tak, do Rolexa pasowała by czarna dama, łagodna puma. Marka z klasą - to było było połączenie :1luvu:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob lut 06, 2010 15:11 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

czarne koteczki są do wzięcia także tutaj - to też duża akcja ratująca życie kotków...
viewtopic.php?f=1&t=106628&start=360

joluka

Post » Sob lut 06, 2010 18:21 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

i tu czarne kocie damy do wzięcia:
viewtopic.php?f=13&t=106417&start=105

joluka

Post » Nie lut 07, 2010 19:44 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

Obrazek
dziekuje , bede sie rozgladac i pytac kto mi odda kocice ? a to nie latwe :)
a powyzej Pan kot co udaje ze spi - taki jest zmeczony wieczorem a potem po nocy kable przegryza , oszust jeden :wink:

vilinskonov

Post » Nie lut 07, 2010 20:02 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

vilinskonov pisze:Obrazek
dziekuje , bede sie rozgladac i pytac kto mi odda kocice ? a to nie latwe :)
a powyzej Pan kot co udaje ze spi - taki jest zmeczony wieczorem a potem po nocy kable przegryza , oszust jeden :wink:

Pełen luz :ok:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon lut 08, 2010 12:02 Re: Bury Rolex już jest u siebie w domku :-))

Tak wygląda szczęśliwy kot :D

Kaprys2004

[poprzednia][następna]