Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Weźcie pod uwagę ze ona jest po głupim jaśku w fartuchu w którym jej nie wygodnie na dniach na pewno będą lepsze zdjęcia te były rano robione nawet nie zdążyłam podłogi pozamiatać
sabina skaza pisze:"weteran" miał dużą wolę życiainny kot wjej przypadku by chyba sobie nie poradził. dlatego teraz trzeba jej znaleźć naprawdę super odpowiedzialny domek.
kinga-kinia pisze:Weźcie pod uwagę ze ona jest po głupim jaśku w fartuchu w którym jej nie wygodnie na dniach na pewno będą lepsze zdjęcia te były rano robione nawet nie zdążyłam podłogi pozamiatać
maggic pisze:kinga-kinia pisze:Weźcie pod uwagę ze ona jest po głupim jaśku w fartuchu w którym jej nie wygodnie na dniach na pewno będą lepsze zdjęcia te były rano robione nawet nie zdążyłam podłogi pozamiatać
Właśnie chciałam zauważyć, że nie należy do najszczęśliwszych w tym przebraku. Gustownym, skądinądMoja Maciejka w kubraczku poruszała się jak John Wayne, nie jadła i nie załatwiała się.
A po drugie - toż to niewinność chodząca, urzekająca, jaka tam łobuziara!
Cindy pisze:ZDEJMIE NA BANK! bedzie miala na to duzo czasuZdazy nawet szwy wyciagnac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości