Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 17:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

ja w kwestii Sabatu mam pytanie:

- o której zaczynamy? (rozumiem, że impreza jest raczej wieczorno-nocna, czy się mylę?? bo może ten kulig wczesniej? ja mam dość daleko, jakies 8 godz. jazdy pociągiem i muszę zaplanować o której wyjechać, żeby się wstrzelić na dobrą godzinę :lol:

- ostateczną odpowiedź, czy przyjadę, będę mogła dać jutro (planuję urlop na ostatni tydzień lutego, ale nie mam jeszcze odp. szefa)

tez nigdy nie jadłam sushi :oops:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Nie lut 07, 2010 17:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Znalazłam was! :wink:

Mnie też prosze na rezerwową listę wpisac, bo pewnie do ostatniej chwili nie bede wiedziec co i jak :(
A jakby co to tez sushi moge ulepić :mrgreen:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Nie lut 07, 2010 17:03 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AniHili pisze:Hmmm, to owa bratowa musi mieć syf w domu, skoro musi aż wyparzać smoczki :lol: Jak ja byłam dzieckiem,to zbierałam z ziemi rozmaite cuda i pakowałam do paszczęki i o dziwo nie umarłam :mrgreen:
Sol, my mamy neta z Play'a i jest ok. W Orange nie mieliśmy w ogóle zasięgu (centrum miasta).

Wlasnie to mnie niepokoi brak orangeowego zasiegu w miejscach bardzo cywilizowanych - z racji mojej mobilnosci chcialabym zeby dzialal w takich miastach jak krakow, katowice, bytom, piekary slaski, walbrzych czy wroclaw... nie mowiac o okolicach rzeszowa... przeca to nie vertes ende w norwegii...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 07, 2010 17:04 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Cała sobota jest dniem Sabatu!
Z uwagi na różne godziny przybycia!
Wszystko dla nas :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 07, 2010 17:06 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Naoglądało się toto (mój TŻ) telewizji :roll: I żyj tu z takim... :twisted:
Siostro Prezes - mój wyrażał wolę uczestnictwa tylko w części, które zawierała w sobie nagość i ognisko. Ciekawe dlaczego :twisted:
Sol - jeśli chodzi o zasięg neta to naprawdę polecam Play. Ja mieszkam na wsi, gdzie nawet komórki nie zawsze mają zasięg (jednostka wojskowa zakłóca :roll: ) a net chodzi :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie lut 07, 2010 17:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Kto chce dane do wpłaty na kulig??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 07, 2010 17:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:Cała sobota jest dniem Sabatu!

czyli jak przyjade o 14.30 to będzie dobrze?? nie za wczesnie?

a czy jest przewidziana jakaś możliwość noclegu? bo nie bardzo chciałabym jechać nocnym pociągiem :?

i jescze jedno: czy trzeba wysiąść na stacji Bydgoszcz Główna, czy jakimś innym? skąd będzie bliżej?

sory, że tak pytam, ale nie znam Bydgoszczy :oops:

moni_f

Post » Nie lut 07, 2010 17:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:Kto chce dane do wpłaty na kulig??

poproszę, i proszę też o adres miejsca Sabatu (sprawdzę sobie na mapie jak mam sie tam dostać)

moni_f

Post » Nie lut 07, 2010 17:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Co do noclegu - możliwość będzie, ale trzeba będzie się o śpiwory postarać!! Szczególna prośba do tych, które autkiem będą jechać...
Ale na takie szczegóły jeszcze czas, co?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 07, 2010 17:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dzięki, dostałam :ok:

moni_f

Post » Nie lut 07, 2010 17:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

moni_f pisze:
villemo5 pisze:Cała sobota jest dniem Sabatu!

czyli jak przyjade o 14.30 to będzie dobrze?? nie za wczesnie?

a czy jest przewidziana jakaś możliwość noclegu? bo nie bardzo chciałabym jechać nocnym pociągiem :?

i jescze jedno: czy trzeba wysiąść na stacji Bydgoszcz Główna, czy jakimś innym? skąd będzie bliżej?

sory, że tak pytam, ale nie znam Bydgoszczy :oops:

moni f, ja też jadę pociągiem ;-) I też nie znam Bydgoszczy :P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 07, 2010 17:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

drogie Czarownice, jakoś nie wyobrażam sobie udanego kuligu bez gorącego bigosiku i pieczenia kiełbasek nad ogniskiem....a może to tylko takie wschodnie zwyczaje? :piwa:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie lut 07, 2010 17:44 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Bigosiku to nie zrobiem, bo nie umiem :lol: A kiełbaski przy ognisku nie zamarzną? Albo czy my nie zamarzniemy? :roll:
Propozycję sushi podtrzymuję - w wersji łagodnej (tzn ryby nie będą surowe :wink: ) z wędzonym łososiem i pastą tuńczykową produkcji własnej. Proszę przemyśleć i się wypowiedzieć. Jeśli nie odpowiada, to wymyślę coś innego :)

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lut 07, 2010 17:47 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jestem.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 07, 2010 18:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

se zaznaczę...

to sushi w takiej wersji jak napisałaś może być...

jak kto jedzie od strony Wawki to bliżej do Sabatowj Góry jest z Bydgoszcz Leśna...

i proponuję godzinę rozpoczęcia kuligu określić na 19... czyli do 18 wszystkie Czarowne powinny dolecieć... godzina jest potrzebna w celach rezerwacji...

noclegi są możliwe... nie ma żadnego problemu... tylko śpiwory jak Prezeska była uprzejma zauważyć...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

[poprzednia][następna]