_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
psiama pisze: Uwielbiam spać. Wyleguje sie, a potem TŻ robi sniadanko i jest super .
Podziwiam Taką Rodzinę - mój TZ potrafi sobie iść na 7 na basen ale poranny spacer z sunią bez względu na sytuację i wolne dni jest zawsze mój a jestem sową ... podanego śniadania nie doczekałam się przez 20 lat
Cześć Cioteczki! No niestety, nie wszyscy mają tak dobrze. Ja też sama robię sobie śniadania. Na szczęście kotów wyprowadzać nie trzeba, najwyżej dac jeść.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
No faceci są rózni - fakt. Kussad, znasz go juz tyle lat, że wiesz na ile go stać. Mój też nie od razu taki był, ale się ... wychował ... . Nasz wspólny staż to nie 30 lat, a 10 .
Znam kota blokowego co na spacery chodzi i uwielbia spacerowac po ... ławkach Na imie ma Borys i jest cudowny, przychodzi do mojej mamy korytarzem (to taki zamykany korytarz, który skupia cztery mieszkania) i prosi o wpuszczenie . Moja córa go uwielbia. Jeste wielki i puchaty. Mniam.
Cześć Kloteczki! Proszę mi tu zimna nie przysyłać, brrr
Witajcie Kochani! Faktycznie, zima w tym roku się rozchodziła na całego. Jak tak dalej pójdzie będziemy
No cóż, jak to mówią, byle do wiosny!