Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:nic nie biore, nawet na zlagodzenie.
annette88 ja mam cieknacy katar i zatkany nos caly rok. Pytalam lekarza o to, stwierdzil, ze mozliwe, ze alergia, a jak zapytalam na co, padla odpowiedz: na wszystko
Kaszel mnie meczy od pol roku przeszlo, ale to sprawa gastryczna. Na to biore leki.
Kociara82 pisze:mi wszystko dziala tylko kiedy zazywam, potem przestaje dzialac.
Kociara82 pisze:tak, tez sie zdziwilam na poczatku. Tzw.kaszel refluksowy. Towarzyszy mu czesto zgaga i silne, kwasne odbijania. Refluks mam stwierdzony od lat, natomiast nie leczylam go jak powinnam jak sie okazalo. Kiedys bralam leki tylko w sytuacjach silnych napadow dolegliwosci (odbijania, zgaga). Dlatego teraz kaszle, bo powinnam mimo wszystko codziennie brac leki.
Kociara82 pisze:mi wszystko dziala tylko kiedy zazywam, potem przestaje dzialac.
OKI pisze:Kociara82 pisze:mi wszystko dziala tylko kiedy zazywam, potem przestaje dzialac.
A zatoki badała? Niech zbada, bo to może wcale nie alergia![]()
Powiedziała ta, co wie, że zatoki, ale nie badała![]()
kalair pisze:shira3 pisze:kalair pisze:I z pieskiem, z którym się wychowywala,Często go wypychała z koszyka.
![]()
Ale fajny rudzielec![]()
![]()
Kocham psy
![]()
![]()
Ja kocham wszystko żywe!![]()
Łącznie z wężykami
![]()
Hejka!
![]()
Miałaś jakiegoś?
kalair pisze:OKI pisze:Kociara82 pisze:mi wszystko dziala tylko kiedy zazywam, potem przestaje dzialac.
A zatoki badała? Niech zbada, bo to może wcale nie alergia![]()
Powiedziała ta, co wie, że zatoki, ale nie badała![]()
Zatoki? A czy przy zatokach nie ma bólu zatok..znaczy głowy nad zatokami..Oj, no jak zwał, tak zwał..
shira3 pisze:kalair pisze:shira3 pisze:I z pieskiem, z którym się wychowywala,Często go wypychała z koszyka.
![]()
Ale fajny rudzielec![]()
![]()
Kocham psy
![]()
![]()
Ja kocham wszystko żywe!![]()
Łącznie z wężykami
![]()
Hejka!
![]()
Miałaś jakiegoś?
Miałam 3 a mam 2
Kociara82 pisze:mozliwe ze zatoki. Nikt tego mi nie potwierdzil, natomiast objawy sie zgadzaja. Kolejny powod, dla ktorego teraz przydalby sie niezastapiony kot
Prawda, kretki?
Kociara82 pisze:mozliwe ze zatoki. Nikt tego mi nie potwierdzil, natomiast objawy sie zgadzaja. Kolejny powod, dla ktorego teraz przydalby sie niezastapiony kot
Prawda, kretki?
OKI pisze:kalair pisze:Zatoki? A czy przy zatokach nie ma bólu zatok..znaczy głowy nad zatokami..Oj, no jak zwał, tak zwał..
Przy ostrym zapaleniu boli jak diabli, ale może być przewlekłe i bezbolesne![]()
Ja mam oba typy, tzn. przewlekłe czasem przechodzące w ostre, więc z nosa mi leci non-stop, tzn. przy ostrym leci mniej - wtedy zbiera się w zatokach i dlatego tak boli![]()
Alergii nie mam na nic
OKI pisze:Kociara82 pisze:mozliwe ze zatoki. Nikt tego mi nie potwierdzil, natomiast objawy sie zgadzaja. Kolejny powod, dla ktorego teraz przydalby sie niezastapiony kot
Prawda, kretki?
Nie-kretki potwierdzają, kot jest dobry na wszystko![]()
Wycieczka do laryngologa by się przydała
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Zatoki? A czy przy zatokach nie ma bólu zatok..znaczy głowy nad zatokami..Oj, no jak zwał, tak zwał..
Przy ostrym zapaleniu boli jak diabli, ale może być przewlekłe i bezbolesne![]()
Ja mam oba typy, tzn. przewlekłe czasem przechodzące w ostre, więc z nosa mi leci non-stop, tzn. przy ostrym leci mniej - wtedy zbiera się w zatokach i dlatego tak boli![]()
Alergii nie mam na nic
Hmm..no ja mam, ale zasiałaś we mnie wątpliwości, czy katar akurat alergiczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Paula05, zuza i 71 gości