Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 16:27 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

jest szansa na nowe zdjecia, na allegro zdjęcie to połowa sukcesu albo więcej!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lut 07, 2010 16:54 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

W tej chwili nie mam lepszych zdjęć, W poniedziałek dam nowe (brak kabla :oops: ).
Sterylka najprawdopodobniej ten tydzień. Wania mówiła, że zrobi jej lepsze zdjęcia, jak już u niej będzie (kochana dziewczyna)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 07, 2010 17:21 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

jak kiciunia, była o 16.00??

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Nie lut 07, 2010 17:36 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

W takim razie poczekam do jutra na nowe fotki. Napisze jej wzruszający tekst, potem to juz tylko 5 minut z wrzuceniem na allegro.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lut 07, 2010 17:44 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

jak mała-dzis u nas zimniej :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lut 07, 2010 17:47 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , to ja też, za domek, bardzo szybki domek:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Nie lut 07, 2010 18:02 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Za domek :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 07, 2010 18:06 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Akima pisze:W takim razie poczekam do jutra na nowe fotki. Napisze jej wzruszający tekst, potem to juz tylko 5 minut z wrzuceniem na allegro.

Mam niestety tylko telefoniczne :( Wybierz jutro jakieś najlepsze, jutro w pracy wrzucę. A czy można na allegro potem jakoś wymienić? Pewnie nie bardzo.
To może poczekajmy, Spróbuje aparatem moim beznadziejnym jakoś uczynić za dnia (lampa padła).

ASK@ pisze:jak mała-dzis u nas zimniej :cry:

U nas też bardzo zimno, ale była oczywiście o czwartej. Nasypałam chrupek do misi, inne jedzonko tylko w aucie z konsumpcją na miejscu żeby nie zamarzło, no to zjadła suche, a potem w samochodzie troche puszeczki. Siedziałam z nią długo i opowiadałam o Ciociach, które sie o niż martwią, o wani, która niedługo zabierze i zrobi ciach, o ogłoszeniach... i wyobrażałyśmy sobie nowy domek, jak już wszystko się dobrze skończy :ok:

jasdor

Post » Nie lut 07, 2010 18:06 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

pozdrawiamy i podnosimy, u nas znowu mróz, a w tym tygodniu znowu ma być do -20 :?
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie lut 07, 2010 18:13 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

U nas już też bardzo zimno, nie moge juz się doczekać żeby te mrozy puściły, o ile wszystko by było wtedy łatwiejsze :)
Muszę zmykać, niestety obowiązki wzywają ! A wy wchodźcie i piszcie, niech się Pipi góry trzyma :ok:

jasdor

Post » Nie lut 07, 2010 18:36 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Wrzuć prosze jutro co masz i wystawię allegro. Zdjęcia można wymienić ale byłoby super gdyby kotka mogla znaleźć dom bezpośrednio po sterylce. Można dac ogłoszenie z wyróżnieniem ale to kosztuje dodatkowo 12 zł. Wiem, ze to nie jest tak dużo, ale wystawiam allegro AFN i schronsiku i co miesiąc uzbiera mi się i tak pokaźna sumka. Jeśli ktoś mógłby zasponsorować to 12 zł to będzię się ukazywała na pierwszych stronach ogłoszeń.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lut 07, 2010 19:38 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

No to jest naprawdę ujmujący kot. Gdyby to nie było tak daleko to chyba bym rozważyła DT... :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 07, 2010 20:33 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Hop!
Mrozy idą :(

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lut 08, 2010 8:43 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

mmk pisze:Hop!
Mrozy idą :(

No właśnie przyszłY !.
Wieczorem musiałam wyjechać. Około 20-tej wyszłam zabierając ze sobą jedzonko na wszelki wypadek - ale Pipi nie było :(
Wróciłam za ok. pół godziny, otwieram drzwi i słyszę miiii...miiiii - oczywiście jest! Nie wiadomo skąd się wzięła, słyszała, że jedzie znajome auto, to trzeba iść. Wsiadła, zjadła jak zwykle, pogadałyśmy (coraz dłużej siedzimy w tym aucie) i chciałam wracac do domu, a Pipi ...nie wyjdzie i już 8O . Musiałam ją na rękach z auta z bólem serca wynosić. Odprowadziła mnie i znowu została sama :placz: No nic. Ale wszystko zmierza ku lepszemu wielkimi krokami.

Obrazek Obrazek Obrazek
Jakość zdjęć fatalna - wybaczcie !

jasdor

Post » Pon lut 08, 2010 8:51 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Szkoda jej i szkoda Ciebie...
Ja choć generalnie nie mogę brać tymczasów, to jednak w takiej sytuacji łatwiej bym sprawę przepchnęła...
U mnie wzięcie tymczasa ma stały scenariusz.
Najpierw jest przerażająca awantura, na moją głowę spada stek wyzwisk i wiadro pomyj...
A zaraz po tym, jak odprawię swoją drogę krzyżową (uwierzcie, że za każdym razem jest to okropne) zaczyna się niunianie do kotecka... :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]