jesli koszulka, ktora zamowilam jest w grupie, ktora sie nie zalapie to poprasze o przepisanie mnie gdzie indziej. zalezy mi tylko zeby koszulka byla w rozmiarze S lub XS - reszta jest mi obojetna.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Anja pisze:Ja zaraz popatrze i wypelnie co trzeba.
To weź pod uwagę moje informacje o tym, jakie koszulki "przejdą", a jakie nie.
Nie będziesz musiała potem zmieniać.
AnnaP.P. pisze:Wojtku, czy moją białą lady możesz przesunąc do kolorowych Tshirtów, a dokładniej do....niebieski. Rozmiar M. Czy muszę jeszcze raz tabelkę?
Wojtek pisze:Ale generalna zasada zgłaszania zmian jest taka:
zmiany należy przysyłać e-mailem, z wykorzystaniem znanych już tabelek i mają to być kompletne nowe zamówienia, a nie prośby "przesuń z zielonej do czerwonej".
Po otrzymaniu takiego nowego zamówienia, stare e-maile będę kasował.
Chodzi o to, żebym informacje o zamówieniu każdej osoby miał w jednym pliku, a nie rozrzucone w kilku plikach. Ograniczymy w ten sposób możliwości pomyłek.
migaja pisze:wojtku, ja niestety stracilam juz orientacje w tych rodzajach, kolorach i ilosciach. wlasciwie to chyba nigdy jej nie mialam.
jesli koszulka, ktora zamowilam jest w grupie, ktora sie nie zalapie to poprasze o przepisanie mnie gdzie indziej. zalezy mi tylko zeby koszulka byla w rozmiarze S lub XS - reszta jest mi obojetna.
Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Wojtku, czy moją białą lady możesz przesunąc do kolorowych Tshirtów, a dokładniej do....niebieski. Rozmiar M. Czy muszę jeszcze raz tabelkę?Wojtek pisze:Ale generalna zasada zgłaszania zmian jest taka:
zmiany należy przysyłać e-mailem, z wykorzystaniem znanych już tabelek i mają to być kompletne nowe zamówienia, a nie prośby "przesuń z zielonej do czerwonej".
Po otrzymaniu takiego nowego zamówienia, stare e-maile będę kasował.
Chodzi o to, żebym informacje o zamówieniu każdej osoby miał w jednym pliku, a nie rozrzucone w kilku plikach. Ograniczymy w ten sposób możliwości pomyłek.
pini1 pisze:sorry ja tez nic nie rozumiem
czy mam cos zmeiniac
Anja pisze:Ja chce dwie czarne (meski t-shirt i babska zwykla), mam nadzieje ze przeszly![]()
.
Anka pisze:Przed chwila zamówiłam jedną babską - mam nadzieję, że prawidłowo - granatową L-kę.
AnnaP.P. pisze:Si, si, pamiętałam o tym... Tylko mi się już nie chciało... Ale musi mi się zachcieć...
Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Si, si, pamiętałam o tym... Tylko mi się już nie chciało... Ale musi mi się zachcieć...
Jesteś kochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości