Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze: Hej Trojkociku!! Miło Cię powitać!![]()
OKI pisze:Jak samopoczucie poimprezowe?
Birfanka pisze:Dzien dobry Kretki!
kalair pisze: Hej Trojkociku!! Miło Cię powitać!![]()
Dziekujemy! Nam tez milo![]()
Trójkot
annette88 pisze:Cześć, kalair ! Co tak szybko ? Myślałam, że do nocy wam zejdzieFajnie było?
bubor pisze:Co porabiają Twoje pannice Kalair , u nas znów popoludniowa drzemeczka
kalair pisze:annette88 pisze:Cześć, kalair ! Co tak szybko ? Myślałam, że do nocy wam zejdzieFajnie było?
Hej Anetko!A wczoraj nam do nocy zeszło, nie powiem. I dzisia do południa wróciliśmy. Nie wiem po co, bo Kretusie sobie doskonale bez nas radziły!
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Co porabiają Twoje pannice Kalair , u nas znów popoludniowa drzemeczka
Co porabiają?Tylko jeden kotek nas przywitał!
kalair pisze:bubor pisze:Co porabiają Twoje pannice Kalair , u nas znów popoludniowa drzemeczka
![]()
Teraz przed chwilą jadły, Lafik siedzi na parapecie, Iriska się grzeje przed kominkiem, Safolek ....Aaaaa!!!! Safolek na parapecie! Nie wiem, kiedy się zmieniły..![]()
Lafik polazł na kanapę.![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Cześć, kalair ! Co tak szybko ? Myślałam, że do nocy wam zejdzieFajnie było?
Hej Anetko!A wczoraj nam do nocy zeszło, nie powiem. I dzisia do południa wróciliśmy. Nie wiem po co, bo Kretusie sobie doskonale bez nas radziły!
![]()
Aj, wiem jak to jest.. Ja gnałam po Sylwestrze do domu, bo myśli o Melusi nie dawały mi spokoju
OKI pisze:kalair pisze:bubor pisze:Co porabiają Twoje pannice Kalair , u nas znów popoludniowa drzemeczka
Dziwisz się? Po tym jak je zahibernowałaś?
anulka111 pisze:kalair pisze:bubor pisze:Co porabiają Twoje pannice Kalair , u nas znów popoludniowa drzemeczka
![]()
Teraz przed chwilą jadły, Lafik siedzi na parapecie, Iriska się grzeje przed kominkiem, Safolek ....Aaaaa!!!! Safolek na parapecie! Nie wiem, kiedy się zmieniły..![]()
Lafik polazł na kanapę.![]()
Iriske nakominkowa poprosze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości