Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2010 17:16 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Dziękuję Siean, kasiuni773 oraz markopolo00 za wpłaty dla Puchatków :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob lut 06, 2010 20:23 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Dzisiaj zostały zabrane z warszawskiego schronu.. i mają gdzie mieszkać..

Obrazek Obrazek Obrazek

Kocurek, ok 2 - 3 lata, kastrowany, początki kk.. został odpchlony i od dzisiaj na antybiotyku.. dość chudy, ale w nie najgorszej formie..

I jeszcze ten:
Niebieski kocurek..
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Starszy trochę od pierwszego, wygląda jak pers, dość płaski, bardzo skołtuniony, ślady biegunki i grzyb..
Już został ostrzyżony i dzisiaj pobrano krew na testy i morfologię..
Kocio w dużo gorszej formie niż pierwszy..

Od dzisiaj oba pod stałą opieką wet pani Eli (poznałam ją dzisiaj osobiście i bardzo się cieszę)..
Za badania niebieskiego trzeba będzie zapłacić.. :oops:
Puchatkowo mogłoby? :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob lut 06, 2010 21:03 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

aamms pisze:Dzisiaj zostały zabrane z warszawskiego schronu.. i mają gdzie mieszkać..

Obrazek Obrazek Obrazek

Kocurek, ok 2 - 3 lata, kastrowany, początki kk.. został odpchlony i od dzisiaj na antybiotyku.. dość chudy, ale w nie najgorszej formie..

Bojku jaki słodziak :1luvu: jak ragdolek albo nevka :D i te niebieskie oczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aamms pisze:Niebieski kocurek..

Starszy trochę od pierwszego, wygląda jak pers, dość płaski, bardzo skołtuniony, ślady biegunki i grzyb..
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Niebieskie też piękne :) pewnie charakterne, jak większość niebieskich (tak słyszałam :oops: )
Obrazek

jolciaa113

Od: Czw lis 27, 2008 20:44

Post » Sob lut 06, 2010 21:11 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

aamms pisze:Od dzisiaj oba pod stałą opieką wet pani Eli (poznałam ją dzisiaj osobiście i bardzo się cieszę)..

Komu i gdzie? Bezpośrednio do p. Eli czy dla kogoś innego?
No i ile :D
P. Ela jest wspaniała :1luvu:

estre

Post » Sob lut 06, 2010 21:15 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

aamms pisze:Dzisiaj zostały zabrane z warszawskiego schronu.. i mają gdzie mieszkać..

Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze ten:
Niebieski kocurek..
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Od dzisiaj oba pod stałą opieką wet pani Eli (poznałam ją dzisiaj osobiście i bardzo się cieszę)..

Nareszcie kociaki pod odpowiednią opieką :1luvu: :1luvu: Aamms chylę czoło przed Tobą :aniolek: :aniolek:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Sob lut 06, 2010 21:32 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Gratuluję udanej akcj!!!!!!!!1 Oby tak dalej !! I same powiedzcie - jak mogłoby istnieć miau bez Was??
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 07, 2010 11:31 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Po prostu niemożliwe :kotek:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie lut 07, 2010 11:49 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

estre pisze:
aamms pisze:Od dzisiaj oba pod stałą opieką wet pani Eli (poznałam ją dzisiaj osobiście i bardzo się cieszę)..

Komu i gdzie? Bezpośrednio do p. Eli czy dla kogoś innego?
No i ile :D
P. Ela jest wspaniała :1luvu:

do p. Eli

badania niebieskiego kosztowały 120,-
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie lut 07, 2010 11:58 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

aktualne wiści:
1.
1. niebieski aktualnie imion dwu: Szafir vel Lord
2. point: Perła ( Pereł? bo chłop? )

2. Perła w stanie ogólnym dobrym; ma katar ( i plakal prawdziwymi lzami :oops: )

3. Szafirek/Lord
zostal ostrzyżony, najprawdopodobniej długo leżał we wlasnych odchodach, ma grzybicę, placki na pysiu, stare zażółcone,
mial dwa wrośnięte pazurki w przedniej lapce,otoczone bąblami ropy; zostały opatrzone, chwilowo kuleje na tę łapkę...

aa, po za biegach zaczął się drapac :ok:

badania
FIP, FIV, FelV: UJEMNE !!!!!!!!!!!!!
ale: leukocyty: 32 tys.
4. po nocy u Kasi: spokójnie,
mokre zjedzone b. chętnie, suche niebardzo

i generalnie jest tak :1luvu:
Obrazek

Ruach

Post » Nie lut 07, 2010 12:04 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Dzięki za wieści..
Bardzo się cieszę, że wreszcie udało się je zabrać..
Teraz już wreszcie będzie można je wyleczyć..

Czyli kasa na konto p. Eli?
Estre?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie lut 07, 2010 13:30 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

aamms pisze:Dzięki za wieści..
Bardzo się cieszę, że wreszcie udało się je zabrać..
Teraz już wreszcie będzie można je wyleczyć..

Czyli kasa na konto p. Eli?
Estre?

Wyślę pod wieczór :D

estre

Post » Nie lut 07, 2010 14:27 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Szafir to super imię dla niebieściucha
Pereł.....hm....tego...czy ja wiem????moim zdaniem wygląda na Tymka....dlaczego? nie wiem.... :oops: Tymoteusz Rymcimcim :kotek:
Serniczek

Post » Nie lut 07, 2010 15:26 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Serniczek pisze:Szafir to super imię dla niebieściucha
Pereł.....hm....tego...czy ja wiem????moim zdaniem wygląda na Tymka....dlaczego? nie wiem.... :oops: Tymoteusz Rymcimcim :kotek:

:ryk:

imiona nadała Kasia

Pereł najpierw miał być Diament, bo niby pasuje do Szafira, ale po nocy Kasia rzekła, że do koloru kota i zachowania! właśnie Perła jest the best...

jeżeli chodzi o Szafira, to p. Ela optuje za Lordem, po 2 godzinach strzyżenia Jego Wysokości :kotek:
Obrazek

Ruach

Post » Nie lut 07, 2010 16:33 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

Po ponownym przeanalizowaniu swoich mozliwosci - zwlaszcza w perspektywie minionego tygodnia oraz bedac po piatkowych rozmowach dotyczacych moich zobowiazan zawodowych na najblizsze miesiace - wycofuje sie z skladanych wczesniej deklaracji, za co od razu przepraszam. Nie jest mozliwe abym w zaistniałej sytuacji mogla prowadzic dzialania koordynacyjne, czy baze danych.

Poniewaz wlasnie wczoraj padl mi komputer i mam utrudniony dostep do netu na ewentualne pytania lub uwagi odpowiem najwczesniej jutro.

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Nie lut 07, 2010 17:02 Re: Adopcje Puchatkowa5.. zmasakrowany Miodek z FF.. s. 65..

:? ktoś więc chętny?????
Serniczek

[poprzednia][następna]