aha , dla Kociej Chatki jeszcze mam konfitury i moze nawet znajdzie sie jeszcze naleweczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie, ale pierwszy raz wystawiłam bazarek nie dla Kociej Chatkilecz dla bezdomnego Tuptusia z przetrącona szczękom , który czeka na operacje , więc gdyby ktos chciał pomóc to zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=107376&start=0
aha , dla Kociej Chatki jeszcze mam konfitury i moze nawet znajdzie sie jeszcze naleweczka
kasiunia773 pisze:Terenia ,Ty nie denerwuj się tak na te biedne dziewczyny bo Ci żyłka pęknie![]()
mar_tika pisze:Almuś pokochaj Fridzię przecież i ty kiedys nie miałaś domu małpo jedna
Kleo pisze:Witam się pourlopowo![]()
Super że kilka kiciów znalazło domki, do mnie dzwoniono w sprawie Dafne ....... tylko sie wnerwiłam i nic więcej![]()
Ciężkom mi się pisze bo Kłaczuś wyleguje mi sie na kolana i d..... i ręka mi zdrętwiała no ale cóż nadrabia zaległości z mojej nie obecności więc cierpie dla kotecka![]()
Jeśli chodzi o moją Balbinke to się jej pogorszyłotrzeba ją jak najszybciej zopreować bo ucisk sie zwiększył i ma problemy z poruszaniem sie ,tak mi jej żal , ona zawsze taka żywa i w ogóle, po wyleczeniu biegunki zaczeliśmy szukać dla niej domku a tu masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 445 gości