Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 9:32 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Magija pisze:to może jak zabiorą Corro, to ja na niedzielę Wieśkowi Zigiego podrzucę :twisted:

na pewno by się Misiek ucieszył :roll: :lol:

nie przyjechaliśmy wczoraj na kąpiel, bo nam się cos z autkiem dzieje :( jak jadę sama, to dam sobie radę, ale popsuty samochód z kręcącym się w środku szczeniakiem to już za dużo na moje nerwy. W niedzielę TŻ ma zobaczyć, co z tym samochodem...

CoolCaty pisze:No co, normalny zdrowiutki i szczęśliwy szczeniaczek :twisted:

aha :roll: super, cieszę się, że jest zdrowy... :roll: :lol:

Wizyta koło 17-stej :strach:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 05, 2010 9:37 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro na dt-dziś wizyta przedadopcyjna

No to zaciskam kciuki za rezultaty dzisiejszego spotkanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czuję sukces :wink: 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 05, 2010 9:45 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro na dt-dziś wizyta przedadopcyjna

kciuki wielkie :ok:

a przy okazji zapraszamy Ciocie: viewtopic.php?f=13&t=107295
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 17:57 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro na dt-dziś wizyta przedadopcyjna

i co, i co?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 05, 2010 19:07 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

pojechał... będzie miał super domek, będzie jeździł do Austrii na wakacje, będzie miał kociego kolegę i będzie szczęśliwy... mam nadzieję...
strasznie mi było przykro jak wychodzili z Correm w objęciach :cry: TŻ też powiedział, że nie chce więcej szczeniaków na dt, że mały dziś cały dzień za nim chodził, przytulał się, jakby wiedział, że być może to jego ostatni dzień...
smutno :(

Georg-inia

Post » Pt lut 05, 2010 19:16 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Rysio też dziś pojechał do nowego domku. Tęsknię za ta małą parówką kochaną i tez mi smutno.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt lut 05, 2010 19:19 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

oj, ciotki, jeden dzien jedna Zigiego pod opiekę, drugiego dnia druga, i po kłopocie :lol:

powodzenia Corro :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt lut 05, 2010 19:36 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Georg-inia - to był ostatni moment :)
Jeszcze dwa tygodnie i mimo wszelkich możliwych przeciwskazan zmięklibyście jak tektura na deszczu :twisted:
Sama wiesz dobrze, że tak jest najlepiej dla wszystkich :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 05, 2010 20:03 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Zgadza się. I mały by bardziej tęsknił, i wy.
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pt lut 05, 2010 20:31 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Super!
I Zorro i Rysio w domkach :D
to teraz czas na Zigiego Magiji :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 06, 2010 9:23 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Świetna wiadomość! No ja wiem, że smutno, bo psiaki, no psiaki to psiaki, a jak już się trafi taki co kocha cały świat to się przepada (patrz Laleczka) ale pomyśl o tych spacerach trzy razy dziennie, przez kolejnych 15 lat ;)

Ciekawe co się będzie działo na początku tygodnia, albo no w połowie :twisted: w sensie stanu stada ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob lut 06, 2010 15:37 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

ale fajnie, że tak sprawie znalazł dobry Dom :-) teraz Duża pewnie przywlecze jakies kocie szczenię :ryk:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lut 06, 2010 23:18 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

No i nie zdążyliśmy poznać Corro :)

Cieszę się ogromnie że mały już w swoim domku, Inga, to chyba jedna z najszybszych adopcji, a będą wieści z domku?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 06, 2010 23:39 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

gratulacje za Corro i Ryśka! :piwa: Szczęśliwego życia łobuziaki!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lut 08, 2010 10:42 Re: Georg i Klemens.Psiak Corro w ds, nareszcie sami :)))

Duża kociego szczenięcia nie przywiezie, bo jest trędowata chwilowo :twisted:

jak już nowi Duzi wyszli w piątek z Correm, to mój TŻ nagle stanął na środku pokoju, podrapał się po głowie, po czym stwierdził:
- Lecimy za nimi, niech zwrócą psa, Misio, matko boska, daliśmy psiaka na prezent :strach:
- eeeee? że co? jak to na prezent? 8O
- tak to, wpisałaś tę dziewczynę do tabelki? (chodziło mu o zestawienie zwierząt w dt)
- no wpisałam
- i jak ma na imię?
- no Dorota
- no właśnie! jutro Doroty! na pewno szczenior jako prezent dla niej jest!

:roll: zatrzymałam, nie poleciał gonić. Za to w sobotę od rana samego marudził, czy już są wieści? czy wiadomo, ile razy się skupkał? ile kapci zjadł? co im już zasikał? W końcu zażądał napisania maila do p. Doroty o treści mniej więcej takiej, że składamy jej życzenia imieninowe i jak się prezent zachowuje... nie napisałam o tym prezencie, ale maila wysłałam, niech ma!
odpowiedź przyszła wczoraj. Wcześniej p, Dorota nie odbierała maila bo Berek (Berek! :roll: ) jest bardzo absorbujący i cały wieczór wałkowała się z nim po podłodze. Że kocurek jeszcze trochę prycha i syczy, ale wykazuje zainteresowanie, więc mają nadzieję na poprawne stosunki. I że jak będą zdjecia to przyślą... No i co? wygląda na to, że wszystko ok. Ale co się nasłuchałam od własnego TŻ-ta :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]