Biedne Wiejskie Koty-tu nas już nie ma ,zamykamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2010 14:59 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

O matko, biedna meleńka :? Ale z drugiej strony to tylko ogonek- dobrze że nie kregoslup- bez ogonjka moze kot normalnie egzystowac.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lut 06, 2010 15:00 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Oj, Mia, draniusiu kochany, po co Ci te skoki były? :strach:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 06, 2010 15:02 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

a wszystko przez te moje leniwe kulasy :evil:
gdybym mogła szybciej to bym ja złapała

Biedna Mijeczka
nie upilnowałam
a mówi się że wychodzące maja wypadki ale w domu jak widac też nie jest bezpiecznie do końca :(

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lut 06, 2010 15:04 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Oj, Mijeczko 8O musiałaś naprawdę bardzo szaleć 8O mam nadzieję, że Cię już bardzo nie boli.. Ciocia Moś ma rację, Bogu dzięki, że nie kręgosłup !

Kociamko, nie obwiniać mi siebie ! Nie pozwalam !! W życiu bym nie przypuszczała, że złamanie ogonka może się zdarzyć w domu, w takiej sytuacji. Ja też nie latam za Melą jak szaleje po mieszkaniu. Mijeczka się przyzwyczai. Zobacz jak nauczyły się żyć bezłapki Trawki

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Sob lut 06, 2010 15:09 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Mia nie często ma takie wesołe głupawki
ale jak już to nocami
Anetko mogłam troche przewidzieć bo Ona uwielbia wieszać się na firance
ale nie pomyślałam że kiedyś tak nieszczęśliwie spadnie :oops:

Doktor pocieszał bo mogła kregosłup albo miednice połamać
a mąż mówi że było by źle gdyby w tą szafke głowką uderzyła

Nosek jakby czuł że Ona cierpi
ale On bezłapek jakoś żyje to może i Mia się przyzeyczai do braku .slicznego ogonka :(

Kociama

Post » Sob lut 06, 2010 15:14 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Przyzwyczai się. Musi. Gdyby kózka nie skakała... toby nudne życie miała :wink:

MaryLux

Post » Sob lut 06, 2010 15:15 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Kociamko bardzo mi przykro z powodu Mijeczki. Ale tak jak pisały dziewczyny to szczęście w nieszczęściu. A Mijeczka szybko wróci do zdrowia.
Teraz kop ode mnie - wprawdzie wirtualny ale mam nadzieję że poczułaś! A wiesz za co? A za to:
Kociama pisze:a wszystko przez te moje leniwe kulasy
gdybym mogła szybciej to bym ja złapała

Jak tylko pojawiają Ci się takie myśli masz natychmiast zastąpić je dwoma dobrymi. I koniec.
Np. Jestem przy niej i mogłam jej szybko pomóc.
Na szczęście jest domową kicią, spokojnie wyzdrowieje i będzie brykać kochana i szczęśliwa.

Kociamo to nie żarty - koniec z obwinianiem się o wszystko - powolutku i po kroczku masz szukać dobrego!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lut 06, 2010 15:20 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Ewuś nie bolał ten kop :roll:
Widzisz to obwinianie wybija mi z głowy psycholog ,ale jakoś nam to nie wychodzi :oops:

koniec firance w kuchenym oknie

Tylko że szkoda że po szkodzie i to wielkiej :oops:

Kociama

Post » Sob lut 06, 2010 15:21 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Wychodzi na to, że nadmiar pracowitości jest szkodliwy. Ja nie mam firanek, bo nigdy mi się nie chciało prać tego tałatajstwa. Lenistwo popłaca!

MaryLux

Post » Sob lut 06, 2010 15:24 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Mąż mówi że w sumie to kazdy pierdoł w domu może być niebezpieczny
nie tylko dla kotów ale i dla nas
On by chciał mieszkać w prawie pustym mieszkaniu :roll:
nie lubi bibelotów ani mebli zbyt wielu

Kociama

Post » Sob lut 06, 2010 15:26 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Niedawno widziałam dość futurystyczne zdjęcie domku (parterowego), w którym wszystkie pomieszczenia mają kształt niemal kuli - tzn. kawałek kuli jest "odcięty", żeby stało wszystko na ziemi, a reszta to kulistości

MaryLux

Post » Sob lut 06, 2010 15:28 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

MaryLux pisze:Niedawno widziałam dość futurystyczne zdjęcie domku (parterowego), w którym wszystkie pomieszczenia mają kształt niemal kuli - tzn. kawałek kuli jest "odcięty", żeby stało wszystko na ziemi, a reszta to kulistości

jej to musiało być fajne :)

Kociama

Post » Sob lut 06, 2010 15:31 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

MaryLux pisze:Wychodzi na to, że nadmiar pracowitości jest szkodliwy. Ja nie mam firanek, bo nigdy mi się nie chciało prać tego tałatajstwa. Lenistwo popłaca!

o to to :mrgreen:

tak to juz jest.. np. trzeba po kolanach chodzic, wszystko z podlogi zebrac, bo kot na 100 % tym sie akurat zainteresuje
ale nie przewidzisz wszystkiego

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Sob lut 06, 2010 15:31 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

No niestety nie zawsze mozemy mieć wplyw na to co sie dzieje, i to wokół nas :(
W żadnym wypadku Kociamko tu nie było Twojej winy :!: :!: :!:
Bez ogonka Mia sobie spokojnie poradzi :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lut 06, 2010 15:32 Re: Biedne Wiejskie Koty-Wypadki zdarzają się nawet w domu :(((

Domek Barbapapy? Fajnie :cat3:
Kociama pisze:
MaryLux pisze:Niedawno widziałam dość futurystyczne zdjęcie domku (parterowego), w którym wszystkie pomieszczenia mają kształt niemal kuli - tzn. kawałek kuli jest "odcięty", żeby stało wszystko na ziemi, a reszta to kulistości

jej to musiało być fajne :)
Ostatnio edytowano Sob lut 06, 2010 15:32 przez Piwonia, łącznie edytowano 1 raz

Piwonia

Od: Wto lut 02, 2010 11:00

[poprzednia][następna]