viewtopic.php?f=1&t=107315
Tuptuś uległ wypadkowi, w wyniku którego ma pogruchotaną szczękę. Operacja i drutowanie na początek wyniesie 500 złotych. Iza z własnych środków nie jest w stanie sfinansować takiej operacji, akotek, żeby mógł funkcjonować na wolności, takiej operacji bardzo potrzebuje. Prosimy o licytowanie i pomoc!
1. Na początek Dawno temu w Meksyku...:
Przywiezione z Meksyku obrazki, bardzo oryginalne i na pewno nie do dostania w Polsce. Są to reprodukcje obrazów przedstawiających sceny z życia mieszkańców Meksyku w XIX wieku, umieszczone na desce z tłoczonymi wzorami. Dwa obrazki są w kolorze złotym, jeden w srebrnym. Pięknie prezentują się na kazdym tle, razem i osobno. Wymiary każdego z obrazków ok 13 x 18 cm ( nie mam linijki

A

Cena wywoławcza każdego: 10 złotych. Naprawdę warto, obrazki są jedyne w swoim rodzaju i jedyne w Polsce

Obrazek A licytuje pucka69: 10 złotych. Koniec: 10 lutego godz. 23.45
Obrazek B licytuje magicmada: 10 złotych. Koniec: 10 lutego godz. 23.45
Obrazek C licytuje pucka69: 10 złotych. Koniec: 10 lutego godz. 23.45
2. Skarpety: cudownie miękkie, grubiutkie, z antypoślizgiem i fantastycznymi kotkami z ekologicznej skórki doszytymi do każdej ze skarpet. Rozmiar S-M, czyli mniej więcej na rozmiar 36-37. Kolor bardzo intensywnie czerwony. Firma Calzedonia.

Cena wywoławcza to cena okazyjna, za jaką je kupiłam: 10 złotych.
Licytuje wiora: 20 złotych. Koniec: 10 lutego godz. 23.00
3. Klasyka już w tej chwili: Dan Brown, Kod Leonarda da Vinci. Książka raz czytana, leżała u mnie na półce. Cena 10 złotych.

4. Zestaw kosmetyków AVON SPA z białą herbatą. W skład zestawu wchodzą:
Tonik oczyszczający
Maseczka typu peel-off
Eliksir urody w ampułkach

Wszystko nowiutkie, nieużywane. W najnowszym katalogu Avon każdy z tych produktów kosztuje 20,90 złotych. U mnie wywoławcza 25 złotych za cały zestaw.
Licytuje Iweta: 25 złotych. Koniec: 10 lutego godz. 20.10
Zapraszam do licytacji, Tuptuś bardzo potrzebuje pomocy!
Aukcja trwa 5 dni od pierwszej oferty, koszty przesyłki w całości pokrywam ja.