Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koko_ pisze:Igraszka na ten czas jest miziana ruchem jednostajnym, nieustającym. Dodałam komentarz słowny, że to od Cioci Sol
fiona.22 pisze:Z dobrych wieści dzisiaj jeszcze
Tojka ma zaklepany świetny dom w Kielcach
Dzisiaj z koko_ byłyśmy w odwiedzinkach.
Trzymajmy kciuki, żeby domek zdecydował się na podwójne dokocenie![]()
Z Laura na razie bez zmian. Spróbujemy na razie z nową dietą i może chociaż pozbędziemy się luźnej kupy.
Igrasia dzisiaj zrobiła brzydka kupę ze śluzem i krwią. Jutro wizyta u weta.
I jutro tez do domków wyjeżdżaja Lea z Gibsonem (nowy domek sam przyjedzie po futerka)
i Dziabąg z tego co wiem Gem jedzie ją zawieźc do domku.
fiona.22 pisze:Bedziemy mogli w końcu jedzonko kupić
ania1985 pisze:
Witam po dłuższej nieobecnosci
Jeśli zajrzysz Fiona ( nie wiem czy wybrałam dobry temat)- to wklejam fotki kici z naszej wczorajszej rozmowy. to sa w powiekszeniu razy 6 a i tak nic nie widac, niestety ucieka do swojego domu - czyli budki pod napieciem elektrycznym jak zblize sie bardziej. reszte czasu spedza tak tu pod balkonem.
Miałam okazje zobaczyc ja z bliska przed chwila ( bylam bez aparatu wtedy)- i mialam okazje rozgonic towarzystwo...czyli udaremnic kopulacje najprawdopodobniej, bo "mój" piwniczny Anik3 ( czyli 3ci brat naszego 3łapka) już się za kicie brał....i przyznam szczerze ze o ile po niej nie widac ze spedzila w te mrozy kupe czasu na dworze ( w zasadzie caly czas) to "mój" Anik3 byl jak mała zmoknięta kurka- a badz co badz mieszka w ogrzewanej piwnicy. Tak czy siak, zgodnie z ustaleniami szykujemy sie na kotke bo w koncu to ona jest potencjalna kocią mamusia.
Jak tylko cos nowego w sprawie jej ulokowania - to tak jak gadałyśmy daj znac a natychmiast oddzwonie
ps- alez te koty sie niewiarygodnie stęsknione rzucają na wode przy tej pogodzie. piją jak smoki, chyba woda cenniejsza niz jedzenie momentami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą i 274 gości