To jest MOJA BAJUSIA,MOJA FORUMOWA LOVE

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:czesc BajusiaBuziam slicznosci :*:*:*:*:*
![]()
Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
Psocia z banerku w moim podpisie, Mysia, Inusia... Alex (ten z ktorym mam foto na NK), Piracinski
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
Psocia z banerku w moim podpisie, Mysia, Inusia... Alex (ten z ktorym mam foto na NK), Piracinski
Ja jak na razie to najbardziej własnie Bajusię,Migotkę tymczasową Korciaczek i Inusię
Resztę kociaków tez kocham i uwielbiam,ale te trzy złodziejki mojego serducha najbardziej
Kiedyś przypadkiem jak szukałam jakiegos wątku to trafiłam na wątek Trawki,tylko nie pamiętam i nawet nie spojrzałam która to część byla,ale mignęło mi zdjęcie Bajusi i już wtedy mi sie podobała,dopiero zaskoczyłam jak już się odzywałam w wątku,że to ta sama kocurra jest.A teraz jak ją widze codzień to mmmmmmmmm
Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
Ja jak na razie to najbardziej własnie Bajusię,Migotkę tymczasową Korciaczek i Inusię
Resztę kociaków tez kocham i uwielbiam,ale te trzy złodziejki mojego serducha najbardziej
Kiedyś przypadkiem jak szukałam jakiegos wątku to trafiłam na wątek Trawki,tylko nie pamiętam i nawet nie spojrzałam która to część byla,ale mignęło mi zdjęcie Bajusi i już wtedy mi sie podobała,dopiero zaskoczyłam jak już się odzywałam w wątku,że to ta sama kocurra jest.A teraz jak ją widze codzień to mmmmmmmmm
a mnie się podobaja wszystkie buraski, dlatego sobie cichaczem o Myszce podczytywałam
, no ale ile mogłam cicho siedziec
kalair pisze:Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
Niooo..brakuje Ci troszkę..
kociczka39 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:a moja forumowa LOVE....
wlasciwie mam ich kilka.
Niooo..brakuje Ci troszkę..
niom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, MB&Ofelia, Nul, Silverblue i 240 gości