Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
j3nny pisze:i z przykroscia musze przyznac, ze wersja elektroniczna metra (przynajmniej ta dzisiejsza) rozni sie od papierowej, na pewna ta jedna feralna strona z ogloszeniami - bo reszta wydaje sie taka sama
stad brak telefonow:(
Akima pisze:"Klinika zdrowego chomika"![]()
![]()
kastapra pisze:Noemik a u Ciebie są te kicie dla tego pana? bo na pierwszej stronie nie widze?
lutra pisze:j3nny pisze:i z przykroscia musze przyznac, ze wersja elektroniczna metra (przynajmniej ta dzisiejsza) rozni sie od papierowej, na pewna ta jedna feralna strona z ogloszeniami - bo reszta wydaje sie taka sama
stad brak telefonow:(
to pewnie będzie w przyszłym tygodniu.
nie martw się.
Patka_ pisze:Akima pisze:Pyrantelum jest dobre na początek, ale trzeba dziewczynie kupić coś lepszego. Tabletka na odrobaczanie od 6-10 zł.
CZY KTOS SIE WYBIERA DZISIAJ DO WETA? poprosilabym o kupienie odrobaczacza, oddam jutro pieniazka, zawiozlabym w niedziele Bonie
j3nny pisze:nic to, bedziemy probowac do skutku
od dawien dawna nic mi nie wydrukowali, a w ostatnich dniach jakby hurtem, trzeba korzystac
zauwazylam dziwna zaleznosc... jak napisze w ogloszeniu, ze zwierzak jest pod opieka jakiejkolwiek fundacji, to nie ma szans zeby wydrukowali
stad w ogloszeniach kociakow nie ma slowa o AFN...
BarbAnn pisze:j3nny pisze:nic to, bedziemy probowac do skutku
od dawien dawna nic mi nie wydrukowali, a w ostatnich dniach jakby hurtem, trzeba korzystac
zauwazylam dziwna zaleznosc... jak napisze w ogloszeniu, ze zwierzak jest pod opieka jakiejkolwiek fundacji, to nie ma szans zeby wydrukowali
stad w ogloszeniach kociakow nie ma slowa o AFN...
a można wpisac miasto?
bo ja mialam telefony z pólnocnej polski
miszelina pisze:Stelaż na miseczki i miseczki stoją na stole na Kocimskiej. Obok leży smyczka.
PROSZĘ NIE BRAĆ JUTRO KUWETY (BO I TAK NIE MA WOLNEJ MAŁEJ) - KUPIŁAM DWIE NOWE, KTÓRE PASUJĄ DO KLATKI. PRZYWIOZĘ JUTRO DO GALERII KOŁO 11.00 (chyba starczy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 67 gości