Moderator: Estraven

), gorzej z suszonymi rybkami.

margaretka2002 pisze:Byl. Przyszedl ze slowami, ze tu kolega byl u pani i mowil, ze pania tylko po poludniu mozna zastac... Ekhm... Jasnowidz jakis czy co...![]()
Nie ma jednej rzeczy, wiec czekam, az oddadza mi kase i bedzie jakas dobra promocja - wtedy zamowie to, co nie przyszlo teraz. Nie ma pospiechu z tym FC na razie, ale dzieki - w razie czego sie zglosze. Sama chyba wezme ten duzy sloik zamiast malego... Na razie testujemy rozne przysmaki. Suszone miesko jest bardzo wporzo (chociaz cholerstwo ucieka kotu), gorzej z suszonymi rybkami.
Po oleju z lososia sensacji zoladkowych nie zauwazylam, ciekawa jestem tylko efektow roznych tajemniczych dodatkow do suchej karmy, ktore maja zwiekszyc jej atrakcyjnosc.
![]()
Aaaaaa i dzisiaj Jonasz wylizal mi stopy.![]()
![]()
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Byl. Przyszedl ze slowami, ze tu kolega byl u pani i mowil, ze pania tylko po poludniu mozna zastac... Ekhm... Jasnowidz jakis czy co...![]()
Nie ma jednej rzeczy, wiec czekam, az oddadza mi kase i bedzie jakas dobra promocja - wtedy zamowie to, co nie przyszlo teraz. Nie ma pospiechu z tym FC na razie, ale dzieki - w razie czego sie zglosze. Sama chyba wezme ten duzy sloik zamiast malego... Na razie testujemy rozne przysmaki. Suszone miesko jest bardzo wporzo (chociaz cholerstwo ucieka kotu), gorzej z suszonymi rybkami.
Po oleju z lososia sensacji zoladkowych nie zauwazylam, ciekawa jestem tylko efektow roznych tajemniczych dodatkow do suchej karmy, ktore maja zwiekszyc jej atrakcyjnosc.
![]()
Aaaaaa i dzisiaj Jonasz wylizal mi stopy.![]()
![]()
Spodziewasz się czegoś konkretnego?Urośnie do 16 kg, czy zacznie świecić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości