Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 21:39 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

CoolCaty pisze:Zdjęcia nie oddają pucułowatości Mosia. Matko jakie on ma policzki to szok 8O Wygląda jak wielki chomik. Jest boski :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Cudo cudo ,cudo ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lut 04, 2010 22:54 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

I te uszka maleńkie... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Rzeczywiście jak chomiczek! Komu koto-gryzonia dwa w jednym???? :wink: :ryk:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pt lut 05, 2010 9:18 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

On jest właśnie dokładnie taki - wielki, puchaty i bardzo kochany cieplutki przytulak :)

:mrgreen:

Erin66 jak widzę nadal bez netu, ech.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lut 05, 2010 9:44 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Zastępcza mamusia bez internetu to ciocie będą podnosić pluszowego Mosia :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 14:34 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Kocham się w nim :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pt lut 05, 2010 14:39 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

tufcio pisze:Kocham się w nim :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zapakować :?: :mrgreen:

(że zacytuję cytowaną już gdzienigdzie klasykę)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lut 05, 2010 15:42 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

:mrgreen: :twisted: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lut 05, 2010 15:59 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Myszeńk@ pisze:
tufcio pisze:Kocham się w nim :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zapakować :?: :mrgreen:

(że zacytuję cytowaną już gdzienigdzie klasykę)

Jak dla mnie to oczywiście, że tak, tylko pytanie brzmi jak mój TŻ to przyjmie...
odgraża się, że jak przyniosę do domu drugiego kota, to razem z tym nowym i Erneścikiem wystawi mnie za drzwi, więc trochę się boję ryzykować :evil:

Ale czy myślicie, że Moś nadałby się dla początkującego kociarza? Jeśli tak, to zapytam kuzynki TŻa, wrocławianki, której zamarzył się kot, może akurat? :)
Ona by chciała po prostu miłego kota, więc wymagań nie ma zbyt wielkich ;)
Tylko nie mam pojęcia, jak logistycznie wtedy dograć wyprawę :roll:

A póki co - wirtualne mizianki i :ok: :ok: :ok: za domek

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pt lut 05, 2010 16:01 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

wg mnie Moś jest baaaaaaaaardzo miłym kotkiem :1luvu: to taki miziaczek pierdołowaty troszkę :D
zresztą jak Erin odzyska net, to więcej będzie mogła o nim powiedzieć :D
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lut 05, 2010 18:43 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Moś nadaje się idealnie na pierwszego kota. On jest taki miśkowaty i pierdołowaty, że kazdy sobie z nim poradzi.
Chomik dziś odebrany rano przez Erin. Wywlekałam go z klatki, a on jeszcze pakował śniadanie w te swoje poliki ogromniaste. Jest superowy :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt lut 05, 2010 21:34 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

CoolCaty pisze:Moś nadaje się idealnie na pierwszego kota. On jest taki miśkowaty i pierdołowaty, że kazdy sobie z nim poradzi.

Miśkowaty i pierdolowaty :ryk: - jak mój sąsiad (tylko, że w jego przypadku te określenia mają zupełnie inne znaczenie :P)
Och gdybym mieszkała bliżej to nie patrząc na nikogo pojechała, wytarmosiła i przytulała przez pół dnia :1luvu: - chyba siłą byłabym odciagana, bo Mosiowi groziło by uduszenie od nadmiaru tej specyficznej czułości. Prawdziwy Moś do kochana...

Czy on naprawde nic nie robi tylko leży? Od poczatku wiedziałam, że typ kanopowca ale że aż tak 8O.
A jak jego samopoczucie i zdrówko?

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Sob lut 06, 2010 1:41 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Oj wybaczcie, że tyyyyyle mnie nie było!!! :evil:

:evil: Neostrada nie ułatwiła mi życia w tym tygodniu. Definitywnie.

A więc... Moś czuje się wyjątkowo dobrze!
Oczywiście pakuje poliki jak szalony! Raz nawet próbowałam odstawić jego miskę na półkę. Jak się skończyło? Wracam za 5 minut do pokoju a Moś śpi w najlepsze na najwyższej półce przytulony do pustej już miski! :roll: :D

Co do szczegółów jego charakteru..... pluszak razy tysiąc!!!
Tylko ładuje się na kolanka i mruczy. Kocią młodzież traktuje z wiadomym mu dystansem;) Żaden młodziak nie wyprowadzi go z równowagi!
Jedynie psy niezbyt przypadły mu do gustu.

Cieszę się ogromnie,że mój Moś pucołowaty tak bardzo się spodobał!:)

Dziękuję też bardzo za banerek!!! i za podrzucanie puchacza pod moją nieobecność;)

Jeśli chodzi o transport do wrocławia.... jeśli tylko ktoś się w nim zakocha nie ma rzeczy niemożliwych:)

Coolcaty- zabieg fachowy! dziękujemy z Mosiem! :1luvu:

Jutro ogarnę resztę forum, nadrobię zaległości. Dziś czas już spać.
Pozdrawiam Was wszystkich!!! :kotek:

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Sob lut 06, 2010 1:51 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

PS: Jakby na potwierdzenie dobrego samopoczucia Moś przed chwilą wskoczył mi na klawiaturę, wywalił mięciuchne brzuszysko i zamruczał przeciągle! :mrgreen:

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Sob lut 06, 2010 11:19 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

No to super, że ma się dobrze i że problem z netem rozwiazany...

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Sob lut 06, 2010 13:30 Re: Moś- plaskaty pluszak. DT/DS pilnie poszukiwane!!!!! Łódź.

Erin, czy kasa doszla? coś wyslalam w tygodniu.
Mosiu- ty to jestes normalnie gość..wiadomo po kim to ma :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]