Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
musia pisze:A właśnie , Anulka ...Gapcia.
Ty pewnie już wiesz , że funkcjonuje strona adopcyjna sweterów wszelkiej maści?
Zapraszam.
anulka111 pisze:Mario dziękuje
anulka111 pisze:1. przyzwyczajam moje kotki do pielegnacji oczu, przyzwyczajone sa ,ze mam prawo je przetrzec wacikiem , ale mimo pokazania przez weta , jak nalezy zakrapiac oczka....jakos kiepsko mi idzie -czy ktos mi moze doradzic jakas sprawdzona metode???
Oszukuje i Rysiowi zakrapiam oczka na spiaco, jak spi gleboko , ale nie chce zrazic kotka
Jateżjateżjateżkalair pisze:
Chcem Gucia!
anulka111 pisze:2. Jaka jest pierwsza pomoc , kiedy kotek sie zakrztusi??? ja tak na wszelki wypadek jakby sie zdarzylo przy podawaniu tabletki np.
anulka111 pisze:Co macie w domowej apteczce dla kotow swoich ,tzn. co warto miec zanim dopadnie sie weta
zajmie to ciut ,bo to druga czesccassidy pisze:A dlaczego ja nie wiedziałam, że masz wątek ?
Idę czytać od początku
Monostra masz dluzej koty , zrob spis -co uwazasz za niezbedne przy kotach do pierwszej pomocyMonostra pisze:Anulko, tętent pewnie będzie rósł wraz z Rysiem
anulka111 pisze:2. Jaka jest pierwsza pomoc , kiedy kotek sie zakrztusi??? ja tak na wszelki wypadek jakby sie zdarzylo przy podawaniu tabletki np.
Watek z kocią pierwszą pomocą, m.in. przy zadławieniach:
viewtopic.php?f=1&t=94725&start=15
Oprócz tego w ABC w kocich chorobach tez toś jest.anulka111 pisze:Co macie w domowej apteczce dla kotow swoich ,tzn. co warto miec zanim dopadnie sie weta
Biedny wet.
Mam sporo, musiałabym zrobić spis z natury
anulka111 pisze:zajmie to ciut ,bo to druga czesccassidy pisze:A dlaczego ja nie wiedziałam, że masz wątek ?
Idę czytać od początku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości