To na wszelki wypadek wklejam jeszcze jednego Aniołka

Kryniu nie otwiera mi się
Moderator: Estraven

krynia08 pisze:YOSIA mieliśmy zatańczyć na 35 wiec tańczymy![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P1D9Akut ... re=related

krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
WIEC WSZYSTKO JASNE TY DOSTAJESZ PREZENT
![]()
![]()
BO WPŁATY NIE BYŁO
jessi74 pisze:krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
WIEC WSZYSTKO JASNE TY DOSTAJESZ PREZENT
![]()
![]()
BO WPŁATY NIE BYŁO
nieźle sobie to ukartowała

yosia pisze:dobra, chyba cos mi nie wyszlo z tym przelewem, gibutkowa podala mi konto mruczenki i robilam ten przelew, bo nawet dodalam sobie numer do odbiorcow zdefiniowanych, ale chyba cos sie stalo, ze nie doszedl, bo w historii rachunku faktycznie go nie mam. przepraszam za zamieszanieprzelewam jeszcze raz, za styczen i luty. ja to gupia jestem
za kare w niedzielem dam cos na bazarki
Mruczeńka1981 pisze:No to dobrze,że się wszystko wyjaśniło, bo ja jestem solidna firma
WIADOMO MRUCZEŃKA THE BEST mamucik pisze:yosia pisze:dobra, chyba cos mi nie wyszlo z tym przelewem, gibutkowa podala mi konto mruczenki i robilam ten przelew, bo nawet dodalam sobie numer do odbiorcow zdefiniowanych, ale chyba cos sie stalo, ze nie doszedl, bo w historii rachunku faktycznie go nie mam. przepraszam za zamieszanieprzelewam jeszcze raz, za styczen i luty. ja to gupia jestem
za kare w niedzielem dam cos na bazarki
Ale mamy tu stratega![]()
![]()
![]()
![]()
Kryniu - tak rozreklamowałaś 35 Aniołka, że proszę. I jeszcze nasz 35 Aniołekcoś na bazarek podrzuci
![]()
To dawaj Kryniu reklamę 40 Aniołka

NO TO LICZYC BO MALO ZOSTALO DO 40

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, Marmotka, puszatek, włóczka i 62 gości