Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:są wszyscy zaangażowani?
solangelica pisze:Antybiotyk w zastrzyku dziala przez trzy dni? Bo dzis rano uswiadomilam sobie, ze nie dopytalam dokladnie Romana o to od kiedy podawac kotom zawiesine. Ostatnio jak bylismy to dzialal przez trzy dni, potem trzeba bylo powtorzyc... Moglby ktos mi podpowiedziec? Bede wdzieczna.
lutra pisze:solangelica pisze:Antybiotyk w zastrzyku dziala przez trzy dni? Bo dzis rano uswiadomilam sobie, ze nie dopytalam dokladnie Romana o to od kiedy podawac kotom zawiesine. Ostatnio jak bylismy to dzialal przez trzy dni, potem trzeba bylo powtorzyc... Moglby ktos mi podpowiedziec? Bede wdzieczna.
Sol, na Boga, są różne antybiotyki i niektóre mają działanie trzydniowe, inne tygodniowe, a jeszcze niektóre trzeba codziennie.
lutra pisze:solangelica pisze:Antybiotyk w zastrzyku dziala przez trzy dni? Bo dzis rano uswiadomilam sobie, ze nie dopytalam dokladnie Romana o to od kiedy podawac kotom zawiesine. Ostatnio jak bylismy to dzialal przez trzy dni, potem trzeba bylo powtorzyc... Moglby ktos mi podpowiedziec? Bede wdzieczna.
Sol, na Boga, są różne antybiotyki i niektóre mają działanie trzydniowe, inne tygodniowe, a jeszcze niektóre trzeba codziennie.
Patka_ pisze:halo, czy na kocismkiej jest cos do odrobaczenia? W niedziele odwiedzamy z editf Bone a pisali ze jakiegos robala widzieli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 61 gości