PILNE! Kto może sprawdzic potencjalny dom w SIEDLCACH?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 05, 2010 11:57 PILNE! Kto może sprawdzic potencjalny dom w SIEDLCACH?

Jak w tytule. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lut 05, 2010 12:29 Re: PILNE! Kto może sprawdzic potencjalny dom w SIEDLCACH?

jeśli to dom w Wiśniewie koło Siedlec to wystarczy przejżećwątki BOZENYZWISNIEWA i masz pogląd na dom!
to nie dom a umieralnia, katalog chorób kocich z białaczką na czele
pozdrowienia

Aquos

Od: Śro sty 06, 2010 16:01

Post » Pt lut 05, 2010 14:15 Re: PILNE! Kto może sprawdzic potencjalny dom w SIEDLCACH?

Aquos, Siedlce to dosyć spore miasto, jest tam dużo osób, które mogą chcieć adoptować kota. Nie rozumiem czemu akurat piszesz o Wiśniewie koło Siedlec? 8O
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lut 05, 2010 14:26 Re: PILNE! Kto może sprawdzic potencjalny dom w SIEDLCACH?

Aquos pisze:jeśli to dom w Wiśniewie koło Siedlec to wystarczy przejżećwątki BOZENYZWISNIEWA i masz pogląd na dom!
to nie dom a umieralnia, katalog chorób kocich z białaczką na czele
pozdrowienia

Chyba zbyt szybko wydajesz sądy..
Byłaś/eś tam?

Z samych wątków naprawdę niewiele się można dowiedzieć.. albo za dużo i nie koniecznie samej prawdy..

A tak przy okazji, w świetle tego co tu napisałaś/eś, to np. u mnie też jest umieralnia..
na PNN, raka trzustki, chłoniaka jelita, powikłania po pp..
Bo na to mi odeszło kilka kotów na przestrzeni ostatnich kilku lat..
jak widzisz, też spory katalog chorób i to dość poważnych.. co naprawdę nie znaczy, że mam umieralnię.. :evil:

Nie wiem jak jest we wspomnianym domu, ale nie odważyłabym się napisać nawet słowa jeśli nie widziałabym tego na własne oczy..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56